Запис Детальніше

Вплив технологічних обробок мінералами на фізико-хімічні властивості купажів і шампанського

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив технологічних обробок мінералами на фізико-хімічні властивості купажів і шампанського
Влиянияе технологических обработок минералами на физико-химические свойства купажей и шампанского
Influence of mineral technological treatments on physicochemical properties of blends and sparkling wine
 
Creator Ковальов, М. М.
Гречко, Н. Я.
Ковалев, Н. Н.
Гречко, Н. Я.
Kovelev, N.
Grechko, N.
 
Subject шампанські виноматеріали
обробка
бентоніт
палигорськіт
риб’ячий клей
гідрослюда
шампанские виноматериалы
обработка
бентонит
палыгорскит
рыбий клей
гидрослюда
sparkling wine
processing
bentonite
palyhorskit
fish glue
illite
 
Description Вивчено вплив технологічних обробок мінералами купажів шампанських виноматеріалів на їх фізико-хімічні властивості і взаємозв’язок фізико-хімічних властивостей шампанського від виду обробки купажів. Изучено влияние технологических обработок минералами купажей шампанских виноматериалов на их физико-химические свойства и взаимосвязь физико-химических свойств шампанского от вида обработки купажей. The impact of blends sparkling wine technological treatments with minerals on their physicochemical properties was studied. Relationship between sparkling wine physicochemical properties and the treatment of blends was studied.
 
Date 2013-06-06T11:12:33Z
2013-06-06T11:12:33Z
2000
 
Type Article
 
Identifier Ковальов, М. М. Вплив технологічних обробок мінералами на фізико-хімічні властивості купажів і шампанського / М. М. Ковальов, Н. Я. Гречко // Харчова промисловість. – 2000. – Вип. 45. – С. 83-86.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8182
 
Language other