Запис Детальніше

Исследование причин риска травмирования на предприятиях пищевой промышленности

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Исследование причин риска травмирования на предприятиях пищевой промышленности
Дослідження причин ризику травмування на підприємствах харчової промисловості
Exploration reasons dash travmyrovanyya the enterprise food industry
 
Creator Евтушенко, О. В.
Євтушенко, О. В.
Evtushenko, O.
 
Subject производственный травматизм
несчастный случай
причинно-следственные связи
причина травматизма
вид события
риск травмирования
виробничий травматизм
нещасний випадок
причинно-наслідкові зв'язки
причина травматизму
вид події
ризик травмування
accidents
injuries
cause of accident
type of event
work injury
production traumatism
 
Description В работе проанализированы непосредственные причинно-следственные связи, имеющие место в процессе травмирования рабочих на предприятиях пищевой промышленности. Представлена схема возникновения несчастного случая на предприятии. При использовании этой схемы решались задачи повышения информативности имеющейся статистики об основных причинах производственного травматизма и видов событий, которые приводят к несчастному случаю на предприятиях пищевой промышленности.
В роботі проаналізовані безпосередні причинно-наслідкові зв'язки, що мають місце в процесі травмування робітників на підприємствах харчової промисловості. Представлено схему виникнення нещасного випадку на підприємстві. При використанні цієї схеми вирішувалися завдання підвищення інформативності наявної статистики про основні причини виробничого травматизму та види подій, які призводять до нещасного випадку на підприємствах харчової промисловості.
The presented paper is devoted to the study of risk of injury in the food industry using conditional probability that allowed to combine disparate statistical information about the causes of accidents and the types of events that lead to the injury of workers in a single system quantitative estimates of risk types for binary combination of "reason - kind of traumatic event".
 
Date 2013-06-06T10:06:03Z
2013-06-06T10:06:03Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Евтушенко, О. В. Исследование причин риска травмирования на предприятиях пищевой промышленности / О. В. Евтушенко // Техника и технология пищевых производств: Зб. тез докладов ІХ Международной научно-техн. конференции, 25-26 апреля 2013 г. – Могилев, 2013. – Ч. 2. – С. 181.
978-985-6979-63-0(Ч.2).
978-985-6979-61-6.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8173
 
Language other