Вплив рецептурних компонентів на теплофізичні властивості молочних продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив рецептурних компонентів на теплофізичні властивості молочних продуктів
Влияние рецептурных компонентов на теплофизические характеристики молочных продуктов The influence of formula components on thermo physical features of dairy products |
|
Creator |
Чернюшок, О. А.
Скарбовійчук, О. М. Кочубей-Литвиненко, О. В. Чернюшок, О. А. Скарбовийчук, А. М. Кочубей-Литвиненко, О. В. Chernyushok, O. Skarboviychuk, O. Kochubey-Lytvynenko, O. |
|
Subject |
теплопровідність
ТФХ технологічні параметри залежність молочні вершки молоко незбиране теплопроводность ТФХ технологические параметры функция молочные сливки молоко цельное conductivity technological parameters function cream whole milk |
|
Description |
Проведено аналітичний огляд використання ТФХ молочних продуктів для визначення технологічних параметрів і режимів виробничих процесів та якості готової продукції.
Проведен аналитический обзор использования теплофизических характеристик молочных продуктов для определения технологических параметров и режимов производственних процессов , а также качества готовых продуктов. It is carried out an analytical review of the usage of the thermo physical features in dairy products technologies for the identification of the process-dependent parameters and operating conditions, and quality of the finished goods. |
|
Date |
2012-09-17T12:04:40Z
2012-09-17T12:04:40Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Чернюшок, О. А. Вплив рецептурних компонентів на теплофізичні властивості молочних продуктів / О. А. Чернюшок, О. М. Скарбовійчук, О. В. Кочубей-Литвиненко // Таврійський науковий вісник. - 2010. - Вип. 71.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2628 |
|
Language |
other
|
|