Запис Детальніше

Вплив рецептурних компонентів на теплофізичні властивості молочних продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив рецептурних компонентів на теплофізичні властивості молочних продуктів
Влияние рецептурных компонентов на теплофизические характеристики молочных продуктов
The influence of formula components on thermo physical features of dairy products
 
Creator Чернюшок, О. А.
Скарбовійчук, О. М.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Чернюшок, О. А.
Скарбовийчук, А. М.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Chernyushok, O.
Skarboviychuk, O.
Kochubey-Lytvynenko, O.
 
Subject теплопровідність
ТФХ
технологічні параметри
залежність
молочні вершки
молоко незбиране
теплопроводность
ТФХ
технологические параметры
функция
молочные сливки
молоко цельное
conductivity
technological parameters
function
cream
whole milk
 
Description Проведено аналітичний огляд використання ТФХ молочних продуктів для визначення технологічних параметрів і режимів виробничих процесів та якості готової продукції.
Проведен аналитический обзор использования теплофизических характеристик молочных продуктов для определения технологических параметров и режимов производственних процессов , а также качества готовых продуктов.
It is carried out an analytical review of the usage of the thermo physical features in dairy products technologies for the identification of the process-dependent parameters and operating conditions, and quality of the finished goods.
 
Date 2012-09-17T12:04:40Z
2012-09-17T12:04:40Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Чернюшок, О. А. Вплив рецептурних компонентів на теплофізичні властивості молочних продуктів / О. А. Чернюшок, О. М. Скарбовійчук, О. В. Кочубей-Литвиненко // Таврійський науковий вісник. - 2010. - Вип. 71.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2628
 
Language other