Влияние рас дрожжей на сбраживание сусла и качества кваса
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Влияние рас дрожжей на сбраживание сусла и качества кваса
Effectofraceonyeastfermentationofwortandaskvass Вплив рас дріжджів на зброджування сусла та якості квасу |
|
Creator |
Опекуха, Е. А.
Opekuha, O. Опекуха, О. А. Прибыльский, В. Л. Pribylskiy, V. Прибильський, В. Л. Ярмощук, О. А. Yarmoschuk, O. Ярмощук, О. А. Колесникова, Е. Е. Kolesnikova, O. Колеснікова, О. Є. Маринченко, В. А. Marynchenko, V. Маринченко, В. О. Домарецкий, В. А. Domareckij, V. Домарецький, В. А. |
|
Subject |
расидріжджів
квасне сусло квас raceyeast kvasswort kvass расыдрожжей квасное сусло квас |
|
Description |
Проведено дослідження з підбору перспективних рас дріжджів для зброджування квасного сусла. Встановлено, що із застосуванням дріжджів Saccharomycescarlsbergensislogos 5599, Saccharomycescarlsbergensislogos 163 можливо отримати квас з приємними смаковими і ароматичними якостями і більш повним насиченим діоксидом вуглецю. Підвищення температури бродіння квасного сусла з 30 до 35°С прискорює процес приготування квасу при незначному погіршенні його смакових якостей.A studyontheselectionofpromisingracesyeastforfermentationkvasswort. FoundthatwithyeastSaccharomycescarlsbergensislogos 5599, Saccharomycescarlsbergensislogos 163 mayreceivebrewwith a pleasanttasteandaromaticqualitiesandmorecompletesaturatedwithcarbondioxide. Raisingthetemperatureoffermentationkvasswortfrom 30 to 35°C acceleratestheprocessofmakingkvasswith a slightdeteriorationinitsflavor. Проведены исследования по подбору перспективных рас дрожжей для сбраживания квасного сусла. Установлено, что с применением дрожжей Saccharomycescarlsbergensislogos 5599, Saccharomycescarlsbergensislogos163 возможно получить квас с приятными вкусовыми и ароматическими качествами и более полным насыщенным диоксидом углерода. Повышения температуры брожения квасного сусла с 30 до 35°С ускоряет процесс приготовления кваса при незначительном ухудшении его вкусовых качеств. |
|
Date |
2012-12-27T13:24:53Z
2012-12-27T13:24:53Z 1990 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Опекуха, Е. А. Влияние рас дрожжей на сбраживание сусла и качества кваса / Е. А. Опекуха, В. Л. Прибыльский, О. А. Ярмощук, Е. Е. Колесникова, В. А. Маринченко, В. А. Домарецкий // Известия вузов : Пищевая технология. - 1990. - № 1. - С. 73.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5131 |
|
Language |
other
|
|