Запис Детальніше

Влияние рас дрожжей на сбраживание сусла и качества кваса

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние рас дрожжей на сбраживание сусла и качества кваса
Effectofraceonyeastfermentationofwortandaskvass
Вплив рас дріжджів на зброджування сусла та якості квасу
 
Creator Опекуха, Е. А.
Opekuha, O.
Опекуха, О. А.
Прибыльский, В. Л.
Pribylskiy, V.
Прибильський, В. Л.
Ярмощук, О. А.
Yarmoschuk, O.
Ярмощук, О. А.
Колесникова, Е. Е.
Kolesnikova, O.
Колеснікова, О. Є.
Маринченко, В. А.
Marynchenko, V.
Маринченко, В. О.
Домарецкий, В. А.
Domareckij, V.
Домарецький, В. А.
 
Subject расидріжджів
квасне сусло
квас
raceyeast
kvasswort
kvass
расыдрожжей
квасное сусло
квас
 
Description Проведено дослідження з підбору перспективних рас дріжджів для зброджування квасного сусла. Встановлено, що із застосуванням дріжджів Saccharomycescarlsbergensislogos 5599, Saccharomycescarlsbergensislogos 163 можливо отримати квас з приємними смаковими і ароматичними якостями і більш повним насиченим діоксидом вуглецю. Підвищення температури бродіння квасного сусла з 30 до 35°С прискорює процес приготування квасу при незначному погіршенні його смакових якостей.A studyontheselectionofpromisingracesyeastforfermentationkvasswort. FoundthatwithyeastSaccharomycescarlsbergensislogos 5599, Saccharomycescarlsbergensislogos 163 mayreceivebrewwith a pleasanttasteandaromaticqualitiesandmorecompletesaturatedwithcarbondioxide. Raisingthetemperatureoffermentationkvasswortfrom 30 to 35°C acceleratestheprocessofmakingkvasswith a slightdeteriorationinitsflavor.
Проведены исследования по подбору перспективных рас дрожжей для сбраживания квасного сусла. Установлено, что с применением дрожжей Saccharomycescarlsbergensislogos 5599, Saccharomycescarlsbergensislogos163 возможно получить квас с приятными вкусовыми и ароматическими качествами и более полным насыщенным диоксидом углерода. Повышения температуры брожения квасного сусла с 30 до 35°С ускоряет процесс приготовления кваса при незначительном ухудшении его вкусовых качеств.
 
Date 2012-12-27T13:24:53Z
2012-12-27T13:24:53Z
1990
 
Type Article
 
Identifier Опекуха, Е. А. Влияние рас дрожжей на сбраживание сусла и качества кваса / Е. А. Опекуха, В. Л. Прибыльский, О. А. Ярмощук, Е. Е. Колесникова, В. А. Маринченко, В. А. Домарецкий // Известия вузов : Пищевая технология. - 1990. - № 1. - С. 73.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5131
 
Language other