The technology of butters enriching with carrots powder
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
The technology of butters enriching with carrots powder
Технологія збагачення вершкового масла порошком із моркви Технология обогащения сливочного масла порошком из моркови |
|
Creator |
Вашека, О. М.
Рашевська, Т. О. Вашека, О. Н. Рашевская, Т. А. Vasheka, O. Rashevska, T. |
|
Subject |
butter
carrot powder technology of enrichment butter heat capacity вершкове масло порошок із моркви технологія збагачення теплоємність вершкового масла сливочное масло порошок из моркови технология обогащения теплоемкость сливочного масла |
|
Description |
- The results of the development of enrichment technology butter powder of carrots. Shows pictures of the microstructure of aqueous suspensions of carrot powder. The differences in the microstructure of suspensions. By differential scanning calorimetry study the effect of carrot powder cold spray drying to changes occurring in the fat phase of the product.- У статті представлені результати по розробленню технології збагачення вершкового масла порошком із моркви. Наведено знімки мікроструктури водних суспензій порошків із моркви. Вказано відмінності у мікроструктурі суспензій. Методом диференціальної скануючої калориметрії вивчено вплив порошку із моркви холодного розпилювального сушіння на зміни, що проходять у жировій фазі продукту- В статье представлены результаты разработки технологии обогащения сливочного масла порошком из моркови. Приведены снимки микроструктуры водных суспензий порошком из моркови. Выявлены отличия в микроструктуре суспензий. Методом дифференциальной сканирующей калориметрии изучено влияние порошка из моркови холодного распылительного сушения на изменения происходящие в жировой фазе продукта.
|
|
Date |
2013-06-07T07:32:06Z
2013-06-07T07:32:06Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Rashevska, Т. О. The technology of butters enriching with carrots powder / Т. О. Rashevska, О. М. Vasheka // Procedia Food Science. Elsevier. – 2011. – Р. 1404–1409.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8204 |
|
Language |
en
|
|