Запис Детальніше

The technology of butters enriching with carrots powder

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title The technology of butters enriching with carrots powder
Технологія збагачення вершкового масла порошком із моркви
Технология обогащения сливочного масла порошком из моркови
 
Creator Вашека, О. М.
Рашевська, Т. О.
Вашека, О. Н.
Рашевская, Т. А.
Vasheka, O.
Rashevska, T.
 
Subject butter
carrot powder
technology of enrichment
butter heat capacity
вершкове масло
порошок із моркви
технологія збагачення
теплоємність вершкового масла
сливочное масло
порошок из моркови
технология обогащения
теплоемкость сливочного масла
 
Description - The results of the development of enrichment technology butter powder of carrots. Shows pictures of the microstructure of aqueous suspensions of carrot powder. The differences in the microstructure of suspensions. By differential scanning calorimetry study the effect of carrot powder cold spray drying to changes occurring in the fat phase of the product.- У статті представлені результати по розробленню технології збагачення вершкового масла порошком із моркви. Наведено знімки мікроструктури водних суспензій порошків із моркви. Вказано відмінності у мікроструктурі суспензій. Методом диференціальної скануючої калориметрії вивчено вплив порошку із моркви холодного розпилювального сушіння на зміни, що проходять у жировій фазі продукту- В статье представлены результаты разработки технологии обогащения сливочного масла порошком из моркови. Приведены снимки микроструктуры водных суспензий порошком из моркови. Выявлены отличия в микроструктуре суспензий. Методом дифференциальной сканирующей калориметрии изучено влияние порошка из моркови холодного распылительного сушения на изменения происходящие в жировой фазе продукта.
 
Date 2013-06-07T07:32:06Z
2013-06-07T07:32:06Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Rashevska, Т. О. The technology of butters enriching with carrots powder / Т. О. Rashevska, О. М. Vasheka // Procedia Food Science. Elsevier. – 2011. – Р. 1404–1409.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8204
 
Language en