Запис Детальніше

Вплив сухої пшеничної клейковини на технологічний процес і якість хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив сухої пшеничної клейковини на технологічний процес і якість хліба
Влияние сухой пшеничной клейковины на технологический процесс и качество хлеба
Effect of dry wheat gluten in the manufacturing process and quality of bread
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
Білик, О. А.
Билык, Е. А.
Bilyk, O.
 
Subject суха пшенична клейковина
технологічні показники
якість хліба
сухая пшеничная клейковина
технологические показатели
качество хлеба
dry wheat gluten
technological performance
the quality of bread
 
Description Наведено можливість використання сухої пшеничної клейковини для покращання якості хлібобулочних виробів у разі використання борошна з зниженим вмістом клейковини. Визначено позитивний вплив сухої пшеничної клейковини на якість хліба у кількості від 1 до 4 %.
Приведены возможность использования сухой пшеничной клейковины для улучшения качества хлебобулочных изделий в случае использования муки с пониженным содержанием клейковины. Определено положительное влияние сухой пшеничной клейковины на качество хлеба в количестве от 1 до 4%.
An ability to use dry wheat gluten to improve the quality of baked goods in the case of flour with low gluten content. Determined a positive effect of dry wheat gluten on quality food in an amount from 1 to 4%.
 
Date 2012-12-13T13:40:35Z
2012-12-13T13:40:35Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Дробот, В. І. Вплив сухої пшеничної клейковини на технологічний процес і якість хліба / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, О. А. Білик // Хранение и переработка зерна. - 2005. - № 4(70). - С. 53-55.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4321
 
Language uk_UK