Вплив сухої пшеничної клейковини на технологічний процес і якість хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив сухої пшеничної клейковини на технологічний процес і якість хліба
Влияние сухой пшеничной клейковины на технологический процесс и качество хлеба Effect of dry wheat gluten in the manufacturing process and quality of bread |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Сильчук, Т. А. Сильчук, Т. А. Silchuk, T. Білик, О. А. Билык, Е. А. Bilyk, O. |
|
Subject |
суха пшенична клейковина
технологічні показники якість хліба сухая пшеничная клейковина технологические показатели качество хлеба dry wheat gluten technological performance the quality of bread |
|
Description |
Наведено можливість використання сухої пшеничної клейковини для покращання якості хлібобулочних виробів у разі використання борошна з зниженим вмістом клейковини. Визначено позитивний вплив сухої пшеничної клейковини на якість хліба у кількості від 1 до 4 %. Приведены возможность использования сухой пшеничной клейковины для улучшения качества хлебобулочных изделий в случае использования муки с пониженным содержанием клейковины. Определено положительное влияние сухой пшеничной клейковины на качество хлеба в количестве от 1 до 4%. An ability to use dry wheat gluten to improve the quality of baked goods in the case of flour with low gluten content. Determined a positive effect of dry wheat gluten on quality food in an amount from 1 to 4%. |
|
Date |
2012-12-13T13:40:35Z
2012-12-13T13:40:35Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дробот, В. І. Вплив сухої пшеничної клейковини на технологічний процес і якість хліба / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, О. А. Білик // Хранение и переработка зерна. - 2005. - № 4(70). - С. 53-55.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4321 |
|
Language |
uk_UK
|
|