Запис Детальніше

Вплив складу безалкогольних та слабоалкогольних напоїв на розчинність діоксиду вуглецю

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив складу безалкогольних та слабоалкогольних напоїв на розчинність діоксиду вуглецю
Влияние состава безалкогольных и слабоалкогольных напитков на растворимость диоксида углерода
Effect of composition of non-alcoholic and low-alcoholic drinks on the solubility of carbon dioxide
 
Creator Петрікей, Р. В.
Петрикей, Р. В.
Petrikey, R.
Прохоров, О. М.
Прохоров, А. Н.
Prohorov, O.
 
Subject насичення
сатурація
діоксид вуглецю
напої
компоненти
сатурация
диоксид углерода
напиток
компонент
насыщение
ingredients
saturation
carbon dioxide
drinks
 
Description Проведено аналіз компонентів, які входять до складу безалкогольних та слабоалкогольних напоїв, таких як вода, цукор, лимонна та аскорбінова кислоти, етиловий спирт, ароматизатори, барвники та визначено їх вплив на насичення напоїв діоксидом вуглецю.
Произведен анализ компонентов, входящих в состав безалкогольных и слабоалкогольных напитков, таких как вода, сахар, лимонная и аскорбиновая кислоты, этиловый спирт, ароматизаторы, красители и определено их влияние на насыщение напитков диоксидом углерода.
The analysis of the components that make up the non-alcoholic and alcoholic beverages, such as water, sugar, citric acid and ascorbic acid, ethyl alcohol, fragrances, dyes and determined their impact on carbon dioxide saturation drinks.
 
Date 2013-05-16T12:46:30Z
2013-05-16T12:46:30Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Петрікей, Р. В. Вплив складу безалкогольних та слабоалкогольних напоїв на розчинність діоксиду вуглецю / Р. В. Петрікей, О. М. Прохоров // Харчова промисловість. – 2008. - № 6. – С. 98-99.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7855
 
Language other