Голозерный овес и полученный из него солод
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Голозерный овес и полученный из него солод
Голозерний овес і отриманий з нього солод Hull-less oats and malt produced from it |
|
Creator |
Мукоид, Р. Н.
Чумакова, Е. В. Емельянова, Н. А. Мукоїд, Р. М. Чумакова, О. В. Ємельянова, Н. О. Mukoid, R. Chumakova, O. Yemelyanova, N. |
|
Subject |
овес
зерно солод процесс проращивание белки аминокислоты крахмал сахара экстрактивность жиры витамины овес зерно солод процес пророщування білки амінокислоти крохмаль цукри екстрактивність жири вітаміни oats grain malt process sprouting proteins amino acids starch sugars extract content fats vitamins |
|
Description |
В мировой селекции за последние годы появились новые голозерные сорта овса. С целью сравнения голозерного и пленочного сортов овса был определен их химический состав. В процессе исследований было выявлено, что по экстрактивности, содержанию крахмала и сахаров, белковых веществ и их аминокислотному составу, жиров и витаминов голозерный овес и солод из него значительно превосходит пленочный.У світовій селекції за останні роки з'явилися нові голозерні сорти вівса. З метою порівняння голозерного і плівкового сортів вівса був визначений їх хімічний склад. У процесі досліджень було виявлено, що за екстрактивністю, вмісту крохмалю і цукрів, білкових речовин та їх амінокислотним складом, жирів і вітамінів голозерний овес і солод з нього значно перевершує плівковий.In the world of breeding in recent years, new hull-less oat varieties. To compare the hull-less varieties of oats and oat with the peel was determined by their chemical composition. During the study it was found that extractive content of starches and sugars, proteins and their amino acid composition of fats and vitamins, hull-less oat and malt thereof considerably exceeds oats with peel. |
|
Date |
2013-06-10T11:17:40Z
2013-06-10T11:17:40Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Мукоид, Р. Н. Голозерный овес и полученный из него солод / Р. Н. Мукоид, Е. В. Чумакова, Н. А. Емельянова // Техника и технология пищевых производств : тезисы докладов VIIІ международная научно-техническая конференция, 26 – 27 апреля 2012 г. – М. ׃ УО «МГУП», 2012. – С. 41.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8233 |
|
Language |
other
|
|