Запис Детальніше

Голозерный овес и полученный из него солод

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Голозерный овес и полученный из него солод
Голозерний овес і отриманий з нього солод
Hull-less oats and malt produced from it
 
Creator Мукоид, Р. Н.
Чумакова, Е. В.
Емельянова, Н. А.
Мукоїд, Р. М.
Чумакова, О. В.
Ємельянова, Н. О.
Mukoid, R.
Chumakova, O.
Yemelyanova, N.
 
Subject овес
зерно
солод
процесс
проращивание
белки
аминокислоты
крахмал
сахара
экстрактивность
жиры
витамины
овес
зерно
солод
процес
пророщування
білки
амінокислоти
крохмаль
цукри
екстрактивність
жири
вітаміни
oats
grain
malt
process
sprouting
proteins
amino acids
starch
sugars
extract content
fats
vitamins
 
Description В мировой селекции за последние годы появились новые голозерные сорта овса. С целью сравнения голозерного и пленочного сортов овса был определен их химический состав. В процессе исследований было выявлено, что по экстрактивности, содержанию крахмала и сахаров, белковых веществ и их аминокислотному составу, жиров и витаминов голозерный овес и солод из него значительно превосходит пленочный.У світовій селекції за останні роки з'явилися нові голозерні сорти
вівса. З метою порівняння голозерного і плівкового сортів вівса був визначений їх хімічний склад. У процесі досліджень було виявлено, що за екстрактивністю, вмісту крохмалю і цукрів, білкових речовин та їх амінокислотним складом, жирів і вітамінів голозерний овес і солод з нього значно перевершує плівковий.In the world of breeding in recent years, new hull-less oat varieties. To compare the hull-less varieties of oats and oat with the peel was determined by their chemical composition. During the study it was found that extractive content of starches and sugars, proteins and their amino acid composition of fats and vitamins, hull-less oat and malt thereof considerably exceeds oats with peel.
 
Date 2013-06-10T11:17:40Z
2013-06-10T11:17:40Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Мукоид, Р. Н. Голозерный овес и полученный из него солод / Р. Н. Мукоид, Е. В. Чумакова, Н. А. Емельянова // Техника и технология пищевых производств : тезисы докладов VIIІ международная научно-техническая конференция, 26 – 27 апреля 2012 г. – М. ׃ УО «МГУП», 2012. – С. 41.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8233
 
Language other