Дослідження складу та антиоксидантних властивостей соєвих ізофлавонів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження складу та антиоксидантних властивостей соєвих ізофлавонів
Исследование состава и антиоксидантных свойств соевых изофлавонов Study of the composition and antioxidant properties of soy isoflavones |
|
Creator |
Носенко, Т. Т.
Дроков, В. Г. Дегтяренко, О. С. Носенко, Т. Т. Nosenko, T. Дроков, В. Г. Drokov, V. Дегтяренко, О. С. Degtyarenko, O. |
|
Subject |
антиоксиданти
antioxidants соєвий шрот соєві ізофлавони соевый шрот соевые изофлавоны антиоксиданты soybean meal soy isoflavones |
|
Description |
Статтю присвячено удосконаленню методу виділення соєвих ізофлавонів із соєвого шроту та їх ідентифікації. В екстракті ізофлавонів методом ЯМР- спектроскопії було виявлено фруктозил-метоксиізофлавон та глюкозил- метоксиізофпавон. Доведено, що вони мають антиоксидантні властивості. Статья посвящена усовершенствованию метода выделения соевых изофлавонов из соевого шрота и их идентификации. В экстракте изофлавонов методом ЯМР-спектроскопии было обнаружено фруктозил-метоксиизофлавон и глюкозил-метоксиизофпавон. Доказано, что они обладают антиоксидантными свойствами. Тhe article is devoted to the improvement of the method of allocation of soy isoflavones from soybean meal and their identification. In isoflavone extract by NMR spectroscopy was found to fructose and glucose-methoxyisoflavone. It is proved that they have antioxidant properties. |
|
Date |
2013-06-10T11:16:59Z
2013-06-10T11:16:59Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Носенко, Т. Т. Дослідження складу та антиоксидантних властивостей соєвих ізофлавонів / Т. Т. Носенко, В. Г. Дроков, О. С. Дегтяренко // збірник наукових праць Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановеъкого, Донецьк, 2010. - вип. 23. - С. 196-199.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8232 |
|
Language |
other
|
|