Запис Детальніше

Дослідження складу та антиоксидантних властивостей соєвих ізофлавонів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження складу та антиоксидантних властивостей соєвих ізофлавонів
Исследование состава и антиоксидантных свойств соевых изофлавонов
Study of the composition and antioxidant properties of soy isoflavones
 
Creator Носенко, Т. Т.
Дроков, В. Г.
Дегтяренко, О. С.
Носенко, Т. Т.
Nosenko, T.
Дроков, В. Г.
Drokov, V.
Дегтяренко, О. С.
Degtyarenko, O.
 
Subject антиоксиданти
antioxidants
соєвий шрот
соєві ізофлавони
соевый шрот
соевые изофлавоны
антиоксиданты
soybean meal
soy isoflavones
 
Description Статтю присвячено удосконаленню методу виділення соєвих ізофлавонів із соєвого шроту та їх ідентифікації. В екстракті ізофлавонів методом ЯМР- спектроскопії було виявлено фруктозил-метоксиізофлавон та глюкозил- метоксиізофпавон. Доведено, що вони мають антиоксидантні властивості.
Статья посвящена усовершенствованию метода выделения соевых изофлавонов из соевого шрота и их идентификации. В экстракте изофлавонов методом ЯМР-спектроскопии было обнаружено фруктозил-метоксиизофлавон и глюкозил-метоксиизофпавон. Доказано, что они обладают антиоксидантными свойствами.
Тhe article is devoted to the improvement of the method of allocation of soy isoflavones from soybean meal and their identification. In isoflavone extract by NMR spectroscopy was found to fructose and glucose-methoxyisoflavone. It is proved that they have antioxidant properties.
 
Date 2013-06-10T11:16:59Z
2013-06-10T11:16:59Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Носенко, Т. Т. Дослідження складу та антиоксидантних властивостей соєвих ізофлавонів / Т. Т. Носенко, В. Г. Дроков, О. С. Дегтяренко // збірник наукових праць Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановеъкого, Донецьк, 2010. - вип. 23. - С. 196-199.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8232
 
Language other