Вплив цукрозамінників на збереження виробами свіжості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив цукрозамінників на збереження виробами свіжості
Влияние сахарозаменителей на сохранение изделиями свежести Influence of sweeteners to keep products fresh |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Бондаренко, Ю. В. Бондаренко, Ю. В. Bondarenko, J. |
|
Subject |
глюкозно-фруктозний сироп
мальтозна патока цукор черствіння свіжість виробів м’якушка глюкозно-фруктозный сироп мальтозная патока сахар черствение свежесть изделий мякиш glucose-fructose syrup maltose treacle sugar staling fresh products crumb |
|
Description |
В матеріалах статті наведені дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на збереження виробами свіжості, встановлена перспективність їх використання для уповільнення процесів черствіння м’якушки, замість цукру.
В материалах статьи приведены данные исследований влияния глюкозно-фруктозного сиропа и мальтозной патоки на сохранение изделиями свежести, установлена перспективность их использования для замедления процессов черствения мякиша, вместо сахара. In the article the material data of influence of glucose-fructose syrup and maltosesyrup to preserve freshness of products, set the perspective to use them to slow down the staling crumb instead of sugar. |
|
Date |
2012-03-10T18:20:47Z
2012-03-10T18:20:47Z 2008 |
|
Identifier |
Дробот, В. І. Вплив цукрозамінників на збереження хлібом свіжості / В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2009. - № 3(52). – С. 28-30.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/420 |
|
Language |
uk_UK
|
|