Запис Детальніше

Вплив цукрозамінників на збереження виробами свіжості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив цукрозамінників на збереження виробами свіжості
Влияние сахарозаменителей на сохранение изделиями свежести
Influence of sweeteners to keep products fresh
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Бондаренко, Ю. В.
Бондаренко, Ю. В.
Bondarenko, J.
 
Subject глюкозно-фруктозний сироп
мальтозна патока
цукор
черствіння
свіжість виробів
м’якушка
глюкозно-фруктозный сироп
мальтозная патока
сахар
черствение
свежесть изделий
мякиш
glucose-fructose syrup
maltose treacle
sugar
staling
fresh products
crumb
 
Description В матеріалах статті наведені дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на збереження виробами свіжості, встановлена перспективність їх використання для уповільнення процесів черствіння м’якушки, замість цукру.
В материалах статьи приведены данные исследований влияния глюкозно-фруктозного сиропа и мальтозной патоки на сохранение изделиями свежести, установлена перспективность их использования для замедления процессов черствения мякиша, вместо сахара.
In the article the material data of influence of glucose-fructose syrup and maltosesyrup to preserve freshness of products, set the perspective to use them to slow down the staling crumb instead of sugar.
 
Date 2012-03-10T18:20:47Z
2012-03-10T18:20:47Z
2008
 
Identifier Дробот, В. І. Вплив цукрозамінників на збереження хлібом свіжості / В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2009. - № 3(52). – С. 28-30.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/420
 
Language uk_UK