Запис Детальніше

Вплив ферментних препаратів на колоїдну стійкість пива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив ферментних препаратів на колоїдну стійкість пива
Влияние ферментных препаратов на коллоидную стойкость пива
Effect of anzyme preparations on the colloidal resistance of beer
 
Creator Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н.
Koshova, V.
Мацулевич, Н. Є.
Мацулевич, Н. Е.
Matsulevich, N.
 
Subject ферменти
гідроліз
колоїдна стійкість
білки
бродіння
ферменты
гидролиз
коллоидная стойкость
белки
брожение
enzymes
hydrolysis
colloid firmness
squirrel
fermentation
 
Description Наведені результати дослідження впливу ферментних препаратів на колоїдну стійкість пива, за умови внесення їх в різних концентраціях, на різних стадіях процесу та вдосконалення технології виробництва пива стійкого до колоїдного помутніння, шляхом застосування ферментних препаратів протеолітичної дії.
Приведены результаты исследования влияния ферментных препаратов на коллоидную стойкость пива, при условии внесения их в разных концентрациях, на разных стадиях процесса и совершенствования технологии производства пива стойкого к коллоидному помутнению, путем применения ферментных препаратов протеолитического действия.
The results of research of influence of enzymic preparations are resulted on colloid firmness of beer, on condition of bringing them in different concentrations, on the different stages of process and perfection of technology of production of beer proof to colloid dimness, by application of enzymic preparations of proteolysis action.
 
Date 2012-11-14T13:20:00Z
2012-11-14T13:20:00Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Кошова, В. М. Вплив ферментних препаратів на колоїдну стійкість пива / В. М. Кошова, Н. Є. Мацулевич // Харчова промисловість. - 2010. - Вип. 9. – С. 24-27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3684
 
Language other