Вплив ферментних препаратів на колоїдну стійкість пива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив ферментних препаратів на колоїдну стійкість пива
Влияние ферментных препаратов на коллоидную стойкость пива Effect of anzyme preparations on the colloidal resistance of beer |
|
Creator |
Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н. Koshova, V. Мацулевич, Н. Є. Мацулевич, Н. Е. Matsulevich, N. |
|
Subject |
ферменти
гідроліз колоїдна стійкість білки бродіння ферменты гидролиз коллоидная стойкость белки брожение enzymes hydrolysis colloid firmness squirrel fermentation |
|
Description |
Наведені результати дослідження впливу ферментних препаратів на колоїдну стійкість пива, за умови внесення їх в різних концентраціях, на різних стадіях процесу та вдосконалення технології виробництва пива стійкого до колоїдного помутніння, шляхом застосування ферментних препаратів протеолітичної дії.
Приведены результаты исследования влияния ферментных препаратов на коллоидную стойкость пива, при условии внесения их в разных концентрациях, на разных стадиях процесса и совершенствования технологии производства пива стойкого к коллоидному помутнению, путем применения ферментных препаратов протеолитического действия. The results of research of influence of enzymic preparations are resulted on colloid firmness of beer, on condition of bringing them in different concentrations, on the different stages of process and perfection of technology of production of beer proof to colloid dimness, by application of enzymic preparations of proteolysis action. |
|
Date |
2012-11-14T13:20:00Z
2012-11-14T13:20:00Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кошова, В. М. Вплив ферментних препаратів на колоїдну стійкість пива / В. М. Кошова, Н. Є. Мацулевич // Харчова промисловість. - 2010. - Вип. 9. – С. 24-27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3684 |
|
Language |
other
|
|