Запис Детальніше

Глютен. Чому його можна не всім?

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Глютен. Чому його можна не всім?
Глютен. Почему его можно не всем?
Gluten. Why it can not all?
 
Creator Мукоїд, Р. М.
Ємельянова, Н. О.
Чумакова, О. В.
Мукоид, Р. Н.
Емельянова, Н. А.
Чумакова, Е. В.
Mukoid, R.
Yemelyanova, N.
Chumakova, O.
 
Subject білок
глютен
целіакія
захворювання
продукти
безглютенові
пророщування
зерно
белок
глютен
целиакия
заболевания
продукты
безглютеновые
проращивания
зерно
protein
gluten
celiac
disease
food
gluten-free
germination
grain
 
Description Стаття присвячена вивченню проблем боротьби з генетичним захворюванням - целіакією. Захворювання пов'язане з непереносимістю білка злакових культур - глютену. Запропоновано для профілактичного та лікувального харчування вживати продукти, виготовлені з пророщених безглютенових злаків.

Статья посвящена изучению проблем борьбы с генетическим заболеванием - целиакией. Заболевание связано с непереносимостью белка злаковых культур - глютена. Предложено для профилактического и лечебного питания употреблять продукты, изготовленные из пророщенных безглютеновых злаков.

The paper studies the problems of combating genetic disease - celiac disease. The disease is associated with intolerance to protein cereal - gluten. Proposed for the prophylactic and therapeutic feeding to avoid foods made from sprouted gluten-free cereals.
 
Date 2013-06-11T09:02:25Z
2013-06-11T09:02:25Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Мукоїд, Р. М. Глютен. Чому його можна не всім? / Р. М. Мукоїд, Н. О. Ємельянова, О. В. Чумакова // Современные направления теоретических и прикладных исследований : материалы международной научно-практической конференции, 2013 р. – О. : 2013 – Вып 1., Т. 4. - С. 81 – 84.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8239
 
Language other