Запис Детальніше

Безглютенова сировина для оздоровчих і дієтичних продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Безглютенова сировина для оздоровчих і дієтичних продуктів
Безглютеновое сырье для оздоровительных и диетических продуктов
Gluten-free raw materials for the health and dietary products
 
Creator Мукоїд, Р. М.
Ємельянова, Н. О.
Чумакова, О. В.
Василів, В. П.
Мукоид, Р. Н.
Емельянова, Н. А.
Чумакова, Е. В.
Васылив, В. П.
Mukoid, R.
Yemelyanova, N.
Chumakova, O.
Vasyliv, V.
 
Subject глютен
целіакія
зерно
рис
кукурудза
гречка
білки
жири
крохмаль
цукри
амінокислоти
вітаміни
глютен
целиакия
зерно
рис
кукуруза
гречка
белки
жиры
крохмал
сахара
аминокислоты
витамины
gluten free
celiac
corn
rice
buckwheat
proteins
fats
starch
sugar
amino acids
vitamins
 
Description Для хворих з вродженим захворюванням целіакією токсичні білки
клейковини, пшениці, ячменю, жита.
Зерно рису, кукурудзи, гречки не містить глютену і має цінний хімічний склад і тому воно має бути використано для приготування харчових продуктів, що забезпечує лікування хворих на целіакію.
Для больных с врожденным заболеванием целиакией токсичны белки клейковины, пшеницы, ячменя, ржи.
Зерно риса, кукурузы, гречки не содержит глютена и имеет ценный химический состав и поэтому оно должно быть использовано для приготовления пищевых продуктов, что обеспечивает лечение больных целиакией.
For patients with congenital disease celiac disease toxic gluten
proteins, wheat, barley and rye.
Grain of rice, corn, buckwheat does not contain gluten and is a valuable chemical composition and therefore it should be used for cooking food that provides treatment to patients with celiac disease.
 
Date 2013-06-11T11:50:11Z
2013-06-11T11:50:11Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Мукоїд, Р. М. Безглютенова сировина для оздоровчих і дієтичних продуктів / Р. М. Мукоїд, Н. О. Ємельянова, О. В. Чумакова, В. П. Василів // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : ΙΙΙ міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 2013 р.– К. ׃ НУБіП, 2013. – С. 303-304.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8241
 
Language other