Безглютенова сировина для оздоровчих і дієтичних продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Безглютенова сировина для оздоровчих і дієтичних продуктів
Безглютеновое сырье для оздоровительных и диетических продуктов Gluten-free raw materials for the health and dietary products |
|
Creator |
Мукоїд, Р. М.
Ємельянова, Н. О. Чумакова, О. В. Василів, В. П. Мукоид, Р. Н. Емельянова, Н. А. Чумакова, Е. В. Васылив, В. П. Mukoid, R. Yemelyanova, N. Chumakova, O. Vasyliv, V. |
|
Subject |
глютен
целіакія зерно рис кукурудза гречка білки жири крохмаль цукри амінокислоти вітаміни глютен целиакия зерно рис кукуруза гречка белки жиры крохмал сахара аминокислоты витамины gluten free celiac corn rice buckwheat proteins fats starch sugar amino acids vitamins |
|
Description |
Для хворих з вродженим захворюванням целіакією токсичні білки клейковини, пшениці, ячменю, жита. Зерно рису, кукурудзи, гречки не містить глютену і має цінний хімічний склад і тому воно має бути використано для приготування харчових продуктів, що забезпечує лікування хворих на целіакію. Для больных с врожденным заболеванием целиакией токсичны белки клейковины, пшеницы, ячменя, ржи. Зерно риса, кукурузы, гречки не содержит глютена и имеет ценный химический состав и поэтому оно должно быть использовано для приготовления пищевых продуктов, что обеспечивает лечение больных целиакией. For patients with congenital disease celiac disease toxic gluten proteins, wheat, barley and rye. Grain of rice, corn, buckwheat does not contain gluten and is a valuable chemical composition and therefore it should be used for cooking food that provides treatment to patients with celiac disease. |
|
Date |
2013-06-11T11:50:11Z
2013-06-11T11:50:11Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Мукоїд, Р. М. Безглютенова сировина для оздоровчих і дієтичних продуктів / Р. М. Мукоїд, Н. О. Ємельянова, О. В. Чумакова, В. П. Василів // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : ΙΙΙ міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 2013 р.– К. ׃ НУБіП, 2013. – С. 303-304.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8241 |
|
Language |
other
|
|