Запис Детальніше

Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для студентів 5 курсу денної форми навчання спеціальності 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа»).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для студентів 5 курсу денної форми навчання спеціальності 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа»).
 
Creator Золотухіна, І.В.
 
Subject Инновационные ресторанные технологии
 
Date 2013
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/29162/1/%D0%A0%D0%B0%D0%B1_%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80_%D0%86%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%86_%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82_%D0%A5%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B3%21%21%21%208896.pdf
Золотухіна, І.В. (2013) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для студентів 5 курсу денної форми навчання спеціальності 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы]
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/29162/