Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для студентів 5 курсу денної форми навчання спеціальності 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа»).
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для студентів 5 курсу денної форми навчання спеціальності 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа»).
|
|
Creator |
Золотухіна, І.В.
|
|
Subject |
Инновационные ресторанные технологии
|
|
Date |
2013
|
|
Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/29162/1/%D0%A0%D0%B0%D0%B1_%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80_%D0%86%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%86_%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82_%D0%A5%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B3%21%21%21%208896.pdf
Золотухіна, І.В. (2013) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для студентів 5 курсу денної форми навчання спеціальності 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/29162/
|
|