Методичні підходи щодо оцінювання параметрів товарної номенклатури та асортименту продукції
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні підходи щодо оцінювання параметрів товарної номенклатури та асортименту продукції
Методические подходы оценки параметров товарной номенклатуры и ассортимента продукции Approaches to assessment parameters commodity classification and product selection |
|
Creator |
Крайнюченко, О. Ф.
Крайнюченко, О. Ф. Krainiuchenko, O. Фещенко, І. М. Фещенко, И. Н. Feschenko, I. |
|
Subject |
формування оптимального асортименту продукції
формирование оптимального ассортимента продукции the optimal range of products товарна номенклатура товарний асортимент глибина широта насиченість гармонійність асортименту товарна політика товарная номенклатура товарный ассортимент глубина широта насыщенность гармонийность ассортимента товарная политика commodity classification product portfolio the depth breadth richness harmony range product policy |
|
Description |
Розглянуто проблеми формування раціонального складу та структури асортименту продукції; запропоновано систему показників оцінювання стану та динамічності змін у асортименті та номенклатурі продукції, що виробляється підприємством.
Рассмотрены проблемы формирования рационального состава и структуры ассортимента продукции; предложена система показателей оценки состояния и динамичности изменений в ассортименте и номенклатуре выпускаемой предприятием продукции. The problems of rational composition and structure of product range; the system performance and evaluation of dynamic changes in assortment and product range has been recommended |
|
Date |
2012-06-25T12:34:04Z
2012-06-25T12:34:04Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Крайнюченко, О. Ф. Методичні підходи щодо оцінювання параметрів товарної номенклатури та асортименту продукції / О. Ф. Крайнюченко, І. М. Фещенко // Формування ринкових відносин в Україні. – 2011. – № 7/8. – C. 72-74.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1805 |
|
Language |
other
|
|