Оптимізація технологічних параметрів ферментативного розріджування крохмалю
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оптимізація технологічних параметрів ферментативного розріджування крохмалю
Оптимизация технологических параметров ферментативного разжижения крахмала Optimization of technological parameters of enzymatic liquefaction of starch |
|
Creator |
Грабовська, О. В.
Грабовская, Е. В. Grabovska, O. Майданець, О. М. Майданец, О. Н. Maydanets, O. Штангеєва, Н. І. Штангеева, Н. И. Shtangeeva, N. Мірошник, В. О. Мирошник, В. А. Miroshnik, V. |
|
Subject |
крохмаль
амілолітичні ферменти розріджування оптимальні умови математична модель крахмал амилолитические ферменты разжижение оптимальные условия математическая модель starch amylolytic enzymes liquefaction optimal conditions the mathematical model |
|
Description |
Визначено оптимальні технологічні умови ферментативного розріджування кукурудзяного та картопляного крохмалю, як першого етапу гідролізу у виробництві цукристих сиропів.
Определены оптимальные технологические условия ферментативного разжижения кукурузного и картофельного крахмала, как первого этапа гидролиза в производстве сахаристых сиропов. The optimum technological conditions of enzymatic thinning of corn and potato starch as the first stage of hydrolysis in the production of sugar syrups. |
|
Date |
2012-10-01T08:38:02Z
2012-10-01T08:38:02Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Оптимізація технологічних параметрів ферментативного розріджування крохмалю / О. В. Грабовська, О. М. Майданець, Н. І. Штангеєва, В. О. Мірошник // Цукор України. - 2004. - № 6. - С. 31-33.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3081 |
|
Language |
other
|
|