Запис Детальніше

Оптимізація технологічних параметрів ферментативного розріджування крохмалю

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація технологічних параметрів ферментативного розріджування крохмалю
Оптимизация технологических параметров ферментативного разжижения крахмала
Optimization of technological parameters of enzymatic liquefaction of starch
 
Creator Грабовська, О. В.
Грабовская, Е. В.
Grabovska, O.
Майданець, О. М.
Майданец, О. Н.
Maydanets, O.
Штангеєва, Н. І.
Штангеева, Н. И.
Shtangeeva, N.
Мірошник, В. О.
Мирошник, В. А.
Miroshnik, V.
 
Subject крохмаль
амілолітичні ферменти
розріджування
оптимальні умови
математична модель
крахмал
амилолитические ферменты
разжижение
оптимальные условия
математическая модель
starch
amylolytic enzymes
liquefaction
optimal conditions
the mathematical model
 
Description Визначено оптимальні технологічні умови ферментативного розріджування кукурудзяного та картопляного крохмалю, як першого етапу гідролізу у виробництві цукристих сиропів.
Определены оптимальные технологические условия ферментативного разжижения кукурузного и картофельного крахмала, как первого этапа гидролиза в производстве сахаристых сиропов.
The optimum technological conditions of enzymatic thinning of corn and potato starch as the first stage of hydrolysis in the production of sugar syrups.
 
Date 2012-10-01T08:38:02Z
2012-10-01T08:38:02Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Оптимізація технологічних параметрів ферментативного розріджування крохмалю / О. В. Грабовська, О. М. Майданець, Н. І. Штангеєва, В. О. Мірошник // Цукор України. - 2004. - № 6. - С. 31-33.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3081
 
Language other