Запис Детальніше

Оптимізація технологічних параметрів отримання високомальтозних сиропів із крохмалю

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація технологічних параметрів отримання високомальтозних сиропів із крохмалю
Оптимизация технологических параметров получения высокомальтозных сиропов из крахмала
The optimization of technological parameters obtaining of high maltose syrup from starch
 
Creator Сабадаш, Н. І.
Сабадаш, Н. И.
Sabadash, N.
Грабовська, О. В.
Грабовская, Е. В.
Grabovska, O.
Мірошник, В. О.
Мирошник, В. А.
Miroshnik, V.
Розборський, Є. В.
Разборский, Е. В.
Rozborskyi, E.
 
Subject високомальтозна патока
ферментні препарати
оптимізація
высокомальтозная патока
ферментные препараты
осахаривание
оптимизация
high maltose syrup
enzyme
saccharification
optimisation
 
Description Визначено оптимальні технологічні параметри ферментативного зцукрювання кукурудзяного крохмалю у виробництві високомальтозних сиропів.
Определено оптимальные технологические параметры ферментативного осахаривания кукурузного крахмала в производстве высокомальтозных сиропов.
The оptimum technological conditions of corn starch enzymes saccharification from manufacture of high maltose syrup are defined.
 
Date 2012-10-01T11:06:13Z
2012-10-01T11:06:13Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Оптимізація технологічних параметрів отримання високомальтозних сиропів із крохмалю / Н. І. Сабадаш, О. В. Грабовська, В. О. Мірошник, Є. В. Розборський // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 24. - С. 70-73.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3090
 
Language other