Оптимізація технологічних параметрів отримання високомальтозних сиропів із крохмалю
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оптимізація технологічних параметрів отримання високомальтозних сиропів із крохмалю
Оптимизация технологических параметров получения высокомальтозных сиропов из крахмала The optimization of technological parameters obtaining of high maltose syrup from starch |
|
Creator |
Сабадаш, Н. І.
Сабадаш, Н. И. Sabadash, N. Грабовська, О. В. Грабовская, Е. В. Grabovska, O. Мірошник, В. О. Мирошник, В. А. Miroshnik, V. Розборський, Є. В. Разборский, Е. В. Rozborskyi, E. |
|
Subject |
високомальтозна патока
ферментні препарати оптимізація высокомальтозная патока ферментные препараты осахаривание оптимизация high maltose syrup enzyme saccharification optimisation |
|
Description |
Визначено оптимальні технологічні параметри ферментативного зцукрювання кукурудзяного крохмалю у виробництві високомальтозних сиропів.
Определено оптимальные технологические параметры ферментативного осахаривания кукурузного крахмала в производстве высокомальтозных сиропов. The оptimum technological conditions of corn starch enzymes saccharification from manufacture of high maltose syrup are defined. |
|
Date |
2012-10-01T11:06:13Z
2012-10-01T11:06:13Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Оптимізація технологічних параметрів отримання високомальтозних сиропів із крохмалю / Н. І. Сабадаш, О. В. Грабовська, В. О. Мірошник, Є. В. Розборський // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 24. - С. 70-73.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3090 |
|
Language |
other
|
|