Запис Детальніше

Інноваційні технології м’ясопродуктів із запровадженням міжнародної системи НАССР

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інноваційні технології м’ясопродуктів із запровадженням міжнародної системи НАССР
Инновационные технологии мясопродуктов с введением международной системы НАССР
Innovative technologies of meat products with the introduction of the HACCP international system
 
Creator Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В.
Peshuk, L.
Гащук, А. И.
Гащук, О. І.
Haschuk, O.
Дубяга, В. М.
Дубяга, В. М.
Dubyaha, V.
 
Subject м’ясопродукти
безпека
якість
контроль
аналіз ризиків критичних контрольних точок (ККТ)
система НАССР
мясопродукты
безопасность
качество
контроль
анализ рисков и критических контрольных точек (ККТ)
система НАССР
meat products
safety
quality
control
analysis of risks and critical control points (CCP)
the HACCP system
 
Description Безпека та стабільність якості при виробництві м’ясних продуктів можлива при комплексному і системному моніторингу, контролю, аналізу та коригуванню на кожному етапі трофологічного ланцюжка «від поля до столу споживача», включаючи систему управління критичними параметрами якості та безпеки, систему простежування і систему інформаційно-аналітичної обробки даних.
Безопасность и стабильность качества при производстве мясных продуктов возможна при комплексном и системном мониторинга, контроля, анализа и корректировке на каждом этапе трофологической цепочки «от поля до стола потребителя», включая систему управления критическими параметрами качества и безопасности, систему прослеживания и систему информационно-аналитической обработки данных.
The security and stability of quality in manufacture of meat products is possible on the comprehensive system for monitoring, control, analysis and adjustment at every stage trophological chain «from field to table», including the system of management of critical parameters of the quality and security system of tracing and system of information and analytical processing of data.
 
Date 2013-06-12T08:17:18Z
2013-06-12T08:17:18Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Пешук, Л. В. Інноваційні технології м’ясопродуктів із запровадженням міжнародної системи НАССР / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, В. М. Дубяга // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія «Тваринництво », 2012. – Вип. 10 (20). - С.147-149.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8252
 
Language other