Запис Детальніше

Трансгенна сировина

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Трансгенна сировина
Трансгенное сырье
Ttransgenic raw materials
 
Creator Домарецький, В. А.
Домарецкий, В. А.
Domareckij, V.
Куц, А. М.
Куц, А. М.
Kuts, A.
Ганчук, В. Д.
Ганчук, В. Д.
Hanchuk, V.
Клименко, О. М.
Клименко, О. М.
Klimenko, O.
Д'яконов, Р. І.
Дьяконов, Р. И.
D’yakonov, R. I.
 
Subject генетично – модифіковані організми
шкідливість
трансгенна соя
генна інженерія
генетически модифицированные организмы
вредность
трансгенная соя
генная инженерия
genetically modified organism
harmfulness
transgenic soya
genetic engineering
 
Description Вчений світ у своєму ставленні до ГМО розділився на два табори. Одні вважають, що ГМО небезпечні для майбутнього людства, а інші активно підтримують впровадження ГМО у світову економіку. В харчовій промисловості найширше використовують трансгенну сою, яка входить до складу м’ясних виробів, соусів, майонезів тощо.
Ученый мир в своем отношении к ГМО разделился на два лагеря, одни считают, что ГМО небезопасны для будущего человечества, а другие активно поддерживают внедрение ГМО в мировую економику. В пищевой промышленности чаще всего испоользуют трансгенную сою, которая входит в состав колбасно – мясных изделий, соусов, майонезов и т.д.
The scientific world is divided into two parts according to the attitude to GMO. One art is on opinion that GMO are dangerous for humanity’s future, another part actively supports adoption and use of GMO. Transgenic soya is widely used in Food Industry. This product is a component of sausage and meat products, sauces and mayon
 
Date 2013-06-12T11:55:49Z
2013-06-12T11:55:49Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Трансгенна сировина / В. А. Домарецький, А. М. Куц, В. Д. Ганчук, О. М. Клименко, Р. І. Д'яконов // Харчова і переробна промисловість, 2009. - № 2-3. - С. 9-11.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8260
 
Language other