Запис Детальніше

Екструдати, шрот і концентрати із зернобобових можна використовувати для створення нових видів харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Екструдати, шрот і концентрати із зернобобових можна використовувати для створення нових видів харчових продуктів
Экструдаты, шрот и концентраты из зернобобовых можно использовать для создания новых видов пищевых продуктов
Products of extrusion, oilcake and concentrates of grain legumes can be used to create new types of food products
 
Creator Головченко, В. М.
Головченко, В. М.
Golovchenko, V.
Лопатін, Г. А.
Лопатин, Г. А.
Lopatin, G. A.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
 
Subject екструдати
экструдаты
products of extrusion
шрот
концентрати із зернобобових
нові види харчових продуктів
шрот
концентраты из зернобобовых
meal
concentrates of leguminous plants
new kinds of food products
 
Description В статті наведено дослідження хімічного складу і фізико-хімічних властивостей екструдатів сої, гороху та люпину.
В статье приведены исследования химического состава и физико-химических свойств экструдатов сои, гороха и люпина.
The article presents the study of chemical composition and physico-chemical properties of экструдатов soy, peas, lupin.
 
Date 2012-06-26T19:35:20Z
2012-06-26T19:35:20Z
2001
 
Identifier Головченко, В. М. Екструдати, шрот і концентрати із зернобобових можна використовувати для створення нових видів харчових продуктів / В. М. Головченко, Г. А. Лопатін, В. М. Ковбаса // Харчова і переробна промисловість. – 2001. - №1. – С.23 – 25.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1904
 
Language uk_UK