Екструдати, шрот і концентрати із зернобобових можна використовувати для створення нових видів харчових продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Екструдати, шрот і концентрати із зернобобових можна використовувати для створення нових видів харчових продуктів
Экструдаты, шрот и концентраты из зернобобовых можно использовать для создания новых видов пищевых продуктов Products of extrusion, oilcake and concentrates of grain legumes can be used to create new types of food products |
|
Creator |
Головченко, В. М.
Головченко, В. М. Golovchenko, V. Лопатін, Г. А. Лопатин, Г. А. Lopatin, G. A. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. |
|
Subject |
екструдати
экструдаты products of extrusion шрот концентрати із зернобобових нові види харчових продуктів шрот концентраты из зернобобовых meal concentrates of leguminous plants new kinds of food products |
|
Description |
В статті наведено дослідження хімічного складу і фізико-хімічних властивостей екструдатів сої, гороху та люпину.
В статье приведены исследования химического состава и физико-химических свойств экструдатов сои, гороха и люпина. The article presents the study of chemical composition and physico-chemical properties of экструдатов soy, peas, lupin. |
|
Date |
2012-06-26T19:35:20Z
2012-06-26T19:35:20Z 2001 |
|
Identifier |
Головченко, В. М. Екструдати, шрот і концентрати із зернобобових можна використовувати для створення нових видів харчових продуктів / В. М. Головченко, Г. А. Лопатін, В. М. Ковбаса // Харчова і переробна промисловість. – 2001. - №1. – С.23 – 25.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1904 |
|
Language |
uk_UK
|
|