Запис Детальніше

Сучасні електромембранні методи підготовки технологічних середовищ для харчових виробництв

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні електромембранні методи підготовки технологічних середовищ для харчових виробництв
Современные электромембранные методы подготовки технологических сред для пищевых производств
Modern methods of preparing elektromembranni technological environment for food production
 
Creator Купчик, М. П.
Купчик, М. П.
Kupchik, M. P.
Сидорченко, О. І.
Сидорченко, Е. И.
Sidorchenko, O.
Захарченко, Т. М.
Захарченко, Т. Н.
Zaharchenko, T.
 
Subject бурякова стружка
свекловичная стружка
beet cossetes
вилучення сахарози
дифузійний сік
мікробіологічне забруднення
електромембранна обробка
извлечение сахарозы
диффузионный сок
микробиологическое загрязнение
электроактивированный водный раствор
extracting sacharose
diffusion juice
microbiological contamination
nourishing water
 
Description В статті розглядається дослідження процесу одержання дифузійного соку при різних видах живильної води та додаванні електромембранно підготовленого водного розчину. Комп`ютерна оптимізація дозволила встановити узагальнений критерій залежності чистоти дифузійного соку від концентрації ЕАВР. Дані параметри технологічного процесу забезпечують мінімальний перехід нецукрів із бурякової стружки в дифузійний сік в процесі екстрагування сахарози.
В статье рассматривается исследование процесса получения диффузионного сока при различных видах питательной воды и добавлении електромембранно подготовленного водного раствора. Компьютерная оптимизация позволила установить обобщенный критерий зависимости чистоты диффузионного сока от концентрации ЕАВР. Данные параметры технологического процесса обеспечивают минимальный переход несахаров из свекловичной стружки в диффузионный сок в процессе экстрагирования сахарозы.
In the article the research process of obtaining juice with various types of feed water and adding elektromembranno prepared aqueous solution. Computer optimization allowed to establish a generalized criterion of purity depends on the concentration of juice EAVR. These parameters provide the minimum process transition netsukriv with beet chips in the diffusion juice during extraction of sucrose.
 
Date 2012-12-11T15:15:43Z
2012-12-11T15:15:43Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Купчик, М. П. Сучасні електромембранні методи підготовки технологічних середовищ для харчових виробництв / М. П. Купчик, О. І. Сидорченко, Т. М. Захарченко // Наукові праці НУХТ. — 2010. — № 33. — С. 61-63.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4219
 
Language other