Сучасні електромембранні методи підготовки технологічних середовищ для харчових виробництв
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сучасні електромембранні методи підготовки технологічних середовищ для харчових виробництв
Современные электромембранные методы подготовки технологических сред для пищевых производств Modern methods of preparing elektromembranni technological environment for food production |
|
Creator |
Купчик, М. П.
Купчик, М. П. Kupchik, M. P. Сидорченко, О. І. Сидорченко, Е. И. Sidorchenko, O. Захарченко, Т. М. Захарченко, Т. Н. Zaharchenko, T. |
|
Subject |
бурякова стружка
свекловичная стружка beet cossetes вилучення сахарози дифузійний сік мікробіологічне забруднення електромембранна обробка извлечение сахарозы диффузионный сок микробиологическое загрязнение электроактивированный водный раствор extracting sacharose diffusion juice microbiological contamination nourishing water |
|
Description |
В статті розглядається дослідження процесу одержання дифузійного соку при різних видах живильної води та додаванні електромембранно підготовленого водного розчину. Комп`ютерна оптимізація дозволила встановити узагальнений критерій залежності чистоти дифузійного соку від концентрації ЕАВР. Дані параметри технологічного процесу забезпечують мінімальний перехід нецукрів із бурякової стружки в дифузійний сік в процесі екстрагування сахарози.
В статье рассматривается исследование процесса получения диффузионного сока при различных видах питательной воды и добавлении електромембранно подготовленного водного раствора. Компьютерная оптимизация позволила установить обобщенный критерий зависимости чистоты диффузионного сока от концентрации ЕАВР. Данные параметры технологического процесса обеспечивают минимальный переход несахаров из свекловичной стружки в диффузионный сок в процессе экстрагирования сахарозы. In the article the research process of obtaining juice with various types of feed water and adding elektromembranno prepared aqueous solution. Computer optimization allowed to establish a generalized criterion of purity depends on the concentration of juice EAVR. These parameters provide the minimum process transition netsukriv with beet chips in the diffusion juice during extraction of sucrose. |
|
Date |
2012-12-11T15:15:43Z
2012-12-11T15:15:43Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Купчик, М. П.
Сучасні електромембранні методи підготовки технологічних середовищ для харчових виробництв / М. П. Купчик, О. І. Сидорченко, Т. М. Захарченко // Наукові праці НУХТ. — 2010. — № 33. — С. 61-63.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4219 |
|
Language |
other
|
|