Запис Детальніше

Застосування первапорації в комбінованих масообмінних процесах харчової й хімічної технології

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування первапорації в комбінованих масообмінних процесах харчової й хімічної технології
Применение первапорации в комбинированных массообменных процессах пищевой и химической технологии
Application pervaporatsiyi combined mass transfer processes in the food and chemical engineering
 
Creator Копиленко, А. В.
Тимонін, О. М.
Рябцев, Г. Л.
Мікульонок, І. О.
Копиленко, А. В.
Тимонин, А. Н.
Рябцев, Г. Л.
Микуленок, И. О.
Kopilenko, A.
Timonin, O.
Ryabtsev, G.
Mikulenok, I.
 
Subject промисловість
процес
ректифікація
абсорбція
кристалізація
екстракція
конденсація
азеотропні системи
промышленность
процесс
ректификация
абсорбция
кристаллизация
экстракция
конденсация
азеотропные системы
industry
process
distillation
absorption
crystallization
extraction
condensation
azeotropic system
 
Date 2013-05-16T12:18:15Z
2013-05-16T12:18:15Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Копиленко, А. В. Застосування первапорації в комбінованих масообмінних процесах харчової й хімічної технології / А. В. Копиленко, О. М. Тимонін, Г. Л. Рябцев, І. О. Мікульонок // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 79 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2013 р. – У 2 ч. - К. : НУХТ, 2013. – Ч. 2. – С. 217 – 218.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7849
 
Language other