Застосування первапорації в комбінованих масообмінних процесах харчової й хімічної технології
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування первапорації в комбінованих масообмінних процесах харчової й хімічної технології
Применение первапорации в комбинированных массообменных процессах пищевой и химической технологии Application pervaporatsiyi combined mass transfer processes in the food and chemical engineering |
|
Creator |
Копиленко, А. В.
Тимонін, О. М. Рябцев, Г. Л. Мікульонок, І. О. Копиленко, А. В. Тимонин, А. Н. Рябцев, Г. Л. Микуленок, И. О. Kopilenko, A. Timonin, O. Ryabtsev, G. Mikulenok, I. |
|
Subject |
промисловість
процес ректифікація абсорбція кристалізація екстракція конденсація азеотропні системи промышленность процесс ректификация абсорбция кристаллизация экстракция конденсация азеотропные системы industry process distillation absorption crystallization extraction condensation azeotropic system |
|
Date |
2013-05-16T12:18:15Z
2013-05-16T12:18:15Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Копиленко, А. В. Застосування первапорації в комбінованих масообмінних процесах харчової й хімічної технології / А. В. Копиленко, О. М. Тимонін, Г. Л. Рябцев, І. О. Мікульонок // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 79 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2013 р. – У 2 ч. - К. : НУХТ, 2013. – Ч. 2. – С. 217 – 218.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7849 |
|
Language |
other
|
|