Запис Детальніше

Очистка сока столовой свеклы сорбентами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Очистка сока столовой свеклы сорбентами
Очистка соку столового буряка сорбентами
Beet juice purification sorbents
 
Creator Мельник, Л. М.
Мельник, З. П.
Шейко, Т. В.
Мельник, Л. Н.
Мельник, З. П.
Шейко, Т. В.
Melnik, L.
Melnik, Z.
Sheiko, T.
 
Subject адсорбция
сок
глауконит
палыгорскит
шунгит
адсорбція
глауконіт
палигорськіт
шунгіт
сік
adsorption
juice
glauconite
palygorskite
shungite
 
Description Исследованы процессы адсорбционной очистки сока столовой свеклы с помощью шунгита, палыгорскита и глауконита. Определены наилучшие технологические параметры для каждого из адсорбентов.
Досліджено процеси адсорбційного очищення соку столового буряка з допомогою шунгіта, палигорскіту і глауконіту. Визначено найкращі технологічні параметри для кожного з адсорбентів.
The processes of adsorption of red beet juice with shungite, palygorskite and glauconite. Identify the best process parameters for each of the adsorbents.
 
Date 2013-06-13T10:00:19Z
2013-06-13T10:00:19Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Мельник, Л. М. Очистка сока столовой свеклы сорбентами / Л. Н. Мельник, З. П. Мельник, Т. В. Шейко // Научная конференция “Хранительна наука, техника и технология”, 15-16 октября 2010. - Научни трудове. - Пловдив, 2010. – Т. LVII. - С. 313-318.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8278
 
Language other