Запис Детальніше

Спосіб адсорбційного очищення овочевих соків ( патент на корисну модель №44034)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб адсорбційного очищення овочевих соків ( патент на корисну модель №44034)
Способ адсорбционной очистки овощных соков (патент на полезную модель № 44034)
Method adsorption vegetable juice (utility patent number 44034)
 
Creator Шейко, Т. В.
Шейко, Т. В.
Sheiko, T.
Мельник, Л. М.
Мельник, Л. Н.
Melnik, L.
 
Subject адсорбент
монтморилоніт
овочевий сік
очищення
адсорбент
монтмориллонит
овощной сок
очистка
adsorbent
montmorillonite
vegetable juice
cleaning
 
Description Спосіб адсорбційного очищення овочевих соків, що передбачає адсорбцію пектинових речовин природним дисперсним мінералом, який відрізняється тим, що як адсорбент використовується монтморилоніт в кількості 3,23…9,09% мас. при температурі обробки соку 20…25С та тривалості обробки 45…50 хвилин.
Способ адсорбционноой очистки овощных соков, предусматривающий адсорбцию пектиновых веществ естественным дисперсным минералом, который отличается тем, что как адсорбент используется монтморилонит в количестве 3,23 ... 9,09% масс. при температуре обработки сока 20 ... 25 С и продолжительности обработки 45 ... 50 минут.
Method adsorbtsionnooy purification vegetable juices, comprising adsorption pectin natural mineral particulate which is characterized in that montmorillonite is used as the adsorbent in an amount of 3.23 ... 9.09% by weight. at a temperature of 20 ... processing juice 25 C and duration of treatment 45 ... 50 minutes.
 
Date 2013-06-13T08:25:49Z
2013-06-13T08:25:49Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Патент на корисну модель № 44034 U МПК , С12Н 1/06 (2009.01) : Спосіб адсорбційного очищення овочевих соків / Шейко Т. В., Мельник Л. М.; Власник: Національний університет харчових технологій; заявл. 19.05.2009; опубл.10.09.2009, Бюл. № 17 .
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8269
 
Language other