Спосіб адсорбційного очищення овочевих соків ( патент на корисну модель №44034)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб адсорбційного очищення овочевих соків ( патент на корисну модель №44034)
Способ адсорбционной очистки овощных соков (патент на полезную модель № 44034) Method adsorption vegetable juice (utility patent number 44034) |
|
Creator |
Шейко, Т. В.
Шейко, Т. В. Sheiko, T. Мельник, Л. М. Мельник, Л. Н. Melnik, L. |
|
Subject |
адсорбент
монтморилоніт овочевий сік очищення адсорбент монтмориллонит овощной сок очистка adsorbent montmorillonite vegetable juice cleaning |
|
Description |
Спосіб адсорбційного очищення овочевих соків, що передбачає адсорбцію пектинових речовин природним дисперсним мінералом, який відрізняється тим, що як адсорбент використовується монтморилоніт в кількості 3,23…9,09% мас. при температурі обробки соку 20…25С та тривалості обробки 45…50 хвилин. Способ адсорбционноой очистки овощных соков, предусматривающий адсорбцию пектиновых веществ естественным дисперсным минералом, который отличается тем, что как адсорбент используется монтморилонит в количестве 3,23 ... 9,09% масс. при температуре обработки сока 20 ... 25 С и продолжительности обработки 45 ... 50 минут. Method adsorbtsionnooy purification vegetable juices, comprising adsorption pectin natural mineral particulate which is characterized in that montmorillonite is used as the adsorbent in an amount of 3.23 ... 9.09% by weight. at a temperature of 20 ... processing juice 25 C and duration of treatment 45 ... 50 minutes. |
|
Date |
2013-06-13T08:25:49Z
2013-06-13T08:25:49Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Патент на корисну модель № 44034 U МПК , С12Н 1/06 (2009.01) : Спосіб адсорбційного очищення овочевих соків / Шейко Т. В., Мельник Л. М.; Власник: Національний університет харчових технологій; заявл. 19.05.2009; опубл.10.09.2009, Бюл. № 17 .
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8269 |
|
Language |
other
|
|