Запис Детальніше

Твердофазна спектрофотометрія і аналіз харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Твердофазна спектрофотометрія і аналіз харчових продуктів
Твердофазная спектрофотометрия и анализ пищевых продуктов
The interface spectrophotometry and analysis of the food-stuffs
 
Creator Костенко, Є. Є.
Штокало, М. Й.
Костенко, Е. Е.
Штокало, М. И.
Kostenko, E.
Shtokalo, M.
 
Subject твердофазне-спектрофотометричне визначення металів
іммобілізовані барвники
аналіз об‘єктів
твердофазное спектрофотометрическое определение металлов
иммобилизованные красители
анализ объектов
interface spectrophotometric definition of the metal ions
immobilized dyes
analysis of objects
 
Description Визначені умови іммобілізації барвників на поверхні АВ-178 та КУ-28. Досліджена взаємодія Cu (II), Pb (II), Zn (II), Hg (II), Fe (III), Sn (IV), Zr (IV), Ti (IV) з отриманими твердофазними реагентами. Визначені: оптимальні умови реакцій, кількісні характеристики складу і стійкості поверхневих комплексів; показники ефективності іонообмінників з іммобілізованими барвниками. Розроблений ряд нових твердофазно-спектрофотометричних методик визначення металів у об´єктах.
Установлены условия иммобилизации красителей на поверхности АВ-178 и КУ-28. Изучено взаимодействие Cu (II), Pb (II), Zn (II), Hg (II), Fe (III), Sn (IV), Zr (IV), Ti (IV) с полученными твердофазными реагентами. Определены: оптимальные условия реакций, количественные характеристики состава и прочности образующихся на поверхности комплексов; показатели эффективности ионообменников с иммобилизованными красителями. Разработан ряд новых твердофазно-спектрофотометрических методик для определения ионов металлов в объектах.
The conditions of the immobilization dyes at the surface АВ-178 and КУ-28 were found. The interaction of Cu (II), Pb (II), Zn (II), Hg (II), Fe (III), Sn (IV), Zr (IV), Ti (IV) with the surface reagents was studied. The optimum conditions of the reactions, quantitative characteristics of the composition and the surface compounds stability; the effective dates of the modified sorbents have been obtained. A new solid-phase spectrophotometric procedures was developed for determination of the metal iones in the objects.
 
Date 2013-06-13T09:29:37Z
2013-06-13T09:29:37Z
2000
 
Type Thesis
 
Identifier Костенко, Є. Є. Твердофазна спектрофотометрія і аналіз харчових продуктів / Є. Є. Костенко, М. Й. Штокало // тези доповідей KUAC-2000: Всеукр. (з міжнародною участю) конф. з аналіт. хімії, 15-19 травня 2000 р. - Х. : 2000. – С. 212.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8275
 
Language other