Твердофазна спектрофотометрія і аналіз харчових продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Твердофазна спектрофотометрія і аналіз харчових продуктів
Твердофазная спектрофотометрия и анализ пищевых продуктов The interface spectrophotometry and analysis of the food-stuffs |
|
Creator |
Костенко, Є. Є.
Штокало, М. Й. Костенко, Е. Е. Штокало, М. И. Kostenko, E. Shtokalo, M. |
|
Subject |
твердофазне-спектрофотометричне визначення металів
іммобілізовані барвники аналіз об‘єктів твердофазное спектрофотометрическое определение металлов иммобилизованные красители анализ объектов interface spectrophotometric definition of the metal ions immobilized dyes analysis of objects |
|
Description |
Визначені умови іммобілізації барвників на поверхні АВ-178 та КУ-28. Досліджена взаємодія Cu (II), Pb (II), Zn (II), Hg (II), Fe (III), Sn (IV), Zr (IV), Ti (IV) з отриманими твердофазними реагентами. Визначені: оптимальні умови реакцій, кількісні характеристики складу і стійкості поверхневих комплексів; показники ефективності іонообмінників з іммобілізованими барвниками. Розроблений ряд нових твердофазно-спектрофотометричних методик визначення металів у об´єктах. Установлены условия иммобилизации красителей на поверхности АВ-178 и КУ-28. Изучено взаимодействие Cu (II), Pb (II), Zn (II), Hg (II), Fe (III), Sn (IV), Zr (IV), Ti (IV) с полученными твердофазными реагентами. Определены: оптимальные условия реакций, количественные характеристики состава и прочности образующихся на поверхности комплексов; показатели эффективности ионообменников с иммобилизованными красителями. Разработан ряд новых твердофазно-спектрофотометрических методик для определения ионов металлов в объектах. The conditions of the immobilization dyes at the surface АВ-178 and КУ-28 were found. The interaction of Cu (II), Pb (II), Zn (II), Hg (II), Fe (III), Sn (IV), Zr (IV), Ti (IV) with the surface reagents was studied. The optimum conditions of the reactions, quantitative characteristics of the composition and the surface compounds stability; the effective dates of the modified sorbents have been obtained. A new solid-phase spectrophotometric procedures was developed for determination of the metal iones in the objects. |
|
Date |
2013-06-13T09:29:37Z
2013-06-13T09:29:37Z 2000 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Костенко, Є. Є. Твердофазна спектрофотометрія і аналіз харчових продуктів / Є. Є. Костенко, М. Й. Штокало // тези доповідей KUAC-2000: Всеукр. (з міжнародною участю) конф. з аналіт. хімії, 15-19 травня 2000 р. - Х. : 2000. – С. 212.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8275 |
|
Language |
other
|
|