Запис Детальніше

Склад морозива молочно-пшеничного (Патент на корисну модел № 66633)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Склад морозива молочно-пшеничного (Патент на корисну модел № 66633)
Состав мороженого молочно-пшеничного (Патент на полезную модель № 66633)
Composition of milk-wheat ice-cream (Patent poleznuyu model № 66633)
 
Creator Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G. E.
Мартич, В. В.
Мартыч, В. В.
Martich, V.
Перцевий, Ф. В.
Перцевой, Ф. В.
Pertsevy, F.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
 
Description Морозиво молочно-пшеничне містить сухий знежирений молочний залишок, молочний і рослинний жир, цукор та воду, як стабілізатор та збагачувальний елемент містить зародки пшениці. Склад морозива молочно-пшеничного дає можливість отримати продукт з привабливим зовнішнім виглядом, який має оригінальні смак і аромат та підвищену біологічну цінність.
Мороженое молочно-пшеничное содержит сухой обезжиренный молочный остаток, молочный и растительный жир, сахар и воду, как стабилизатор и обогатительный элемент содержит зародыши пшеницы. Состав мороженого молочно-пшеничного дает возможность получить продукт с привлекательным внешним видом, который имеет оригинальные вкус и аромат и повышенную биологическую ценность.
A milk-wheat ice-cream comprises a dry nonfat residue, milk fat and vegetable one, sugar and water, also it comprises wheat germs as a stabilizing agent and an enriching element. The milk-wheat ice-cream composition allows obtaining a product with attractive appearance, which has an original taste and aroma and increased biological value.
 
Date 2013-06-14T06:58:58Z
2013-06-14T06:58:58Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Патент на корисну модель № 66633 UA, МПК (2011.01) A23G 9/00. Склад морозива молочно-пшеничного / Г. Є. Поліщук, В. В. Мартич, Ф. В. Перцевий. - u 2011 07855; заявл. 22.06.2011 ; опубл. 10.01.2012, Бюл. № 1.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8299
 
Language other