Запис Детальніше

Застосування зернопродуктів у виробництві молочного морозива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування зернопродуктів у виробництві молочного морозива
Использование зернопродуктов в производстве молочного мороженого
Application cereals in production dairy ice cream
 
Creator Мартич, В. В.
Мартыч, В. В.
Martich, V.
Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G. E.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
зернопродукти
зернопродукты
cereals
 
Description В статті розглянуто стабілізувальні інгредієнти рослинного походження для виробництва морозива. Детально розглянуто зародки пшениці як принципово новий функціонально-технологічний компонент у виробництві морозива на молочній основі.
В статье рассмотрены стабилизирующие ингредиенты растительного происхождения в производстве мороженого. Подробно рассмотрены зародыши пшеницы как принципиально новый функционально-технологический компонент в производстве мороженого на молочной основе.
The article deals with stabilizing ingredients of plant origin for the production of ice cream. Considered in detail wheat germ as a fundamentally new functional and technological components in the manufacture of dairy ice cream.
 
Date 2013-06-14T07:03:34Z
2013-06-14T07:03:34Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Мартич, В. В. Застосування зернопродуктів у виробництві молочного морозива. / В. В. Мартич, Г. Є. Поліщук // Продукты&Ингридиенты. – 2013. ‒ № 5(102). - С. 25-27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8301
 
Language other