Застосування зернопродуктів у виробництві молочного морозива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування зернопродуктів у виробництві молочного морозива
Использование зернопродуктов в производстве молочного мороженого Application cereals in production dairy ice cream |
|
Creator |
Мартич, В. В.
Мартыч, В. В. Martich, V. Поліщук, Г. Є. Полищук, Г. Е. Polischuk, G. E. |
|
Subject |
морозиво
мороженое ice cream зернопродукти зернопродукты cereals |
|
Description |
В статті розглянуто стабілізувальні інгредієнти рослинного походження для виробництва морозива. Детально розглянуто зародки пшениці як принципово новий функціонально-технологічний компонент у виробництві морозива на молочній основі. В статье рассмотрены стабилизирующие ингредиенты растительного происхождения в производстве мороженого. Подробно рассмотрены зародыши пшеницы как принципиально новый функционально-технологический компонент в производстве мороженого на молочной основе. The article deals with stabilizing ingredients of plant origin for the production of ice cream. Considered in detail wheat germ as a fundamentally new functional and technological components in the manufacture of dairy ice cream. |
|
Date |
2013-06-14T07:03:34Z
2013-06-14T07:03:34Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Мартич, В. В. Застосування зернопродуктів у виробництві молочного морозива. / В. В. Мартич, Г. Є. Поліщук // Продукты&Ингридиенты. – 2013. ‒ № 5(102). - С. 25-27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8301 |
|
Language |
other
|
|