Запис Детальніше

Організаційні та економічні аспекти енергоменеджменту на підприємствах харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Організаційні та економічні аспекти енергоменеджменту на підприємствах харчової промисловості
Организационные и экономические аспекты энергоменеджмента на предприятиях пищевой промышленности
Organizational and economic aspects of energy management in the food industry
 
Creator Кутас, О. О.
Кутас, Е. А.
Kutas, O.
 
Subject енергоменеджмент
енерговиробництво
енергоспоживання
служба енегоменеджменту
нормалізація енергоспоживання
энергоменеджмент
энергопроизводство
энергопотребление
служба энергоменеджмента
нормализация энергопотребления
energy management
energy production
energy consumption
energy service
energy normalization
 
Description Розглянуто аспекти енергоменеджменту, який охоплює питання управління енерговиробництвом та енергоспоживанням.
Рассмотрены аспекти энергоменеджмента, который охватывает вопросы управления энергопроизводством и энергоиспользованием
Аre considered the aspects of energy management, which includes the management of energy production and consumption.
 
Date 2013-06-17T08:29:54Z
2013-06-17T08:29:54Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Кутас, О. О. Організаційні та економічні аспекти енергоменеджменту на підприємствах харчової промисловості / О. О. Кутас // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, Київ, 22-23 листопада 2012 р.: Тези доповідей. – К.: НУХТ, – С. 46-48.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8331
 
Language other