Запис Детальніше

Економічні та організаційні аспекти енергоменеджменту на підприємствах харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Економічні та організаційні аспекти енергоменеджменту на підприємствах харчової промисловості
Экономические и организационные аспекты энергоменеджмента на предприятиях пищевой промышленности
Еconomic and оrganizational aspects of energy management in the food industry
 
Creator Кутас, О. О.
Кутас, Е. А.
Kutas, O.
 
Subject енергоменеджмент
служба енергоменеджменту
енергоменерговиробництво
енергоспоживання
нормаліація енергоспоживання
энергоменеджмент
служба энергоменеджмента
энергопроизводство
энергопотребление
нормализация энергопотребления
energy management
energy service
energy production
energy consumption
energy normalization
 
Description Розглянуто аспекти енергоменеджменту, який охоплює питання управління енерговиробництвом та енергоспоживанням.
Рассмотрены аспекти энергоменеджмента, который охватывает вопросы управления энергопроизводством и энергоиспользованием
Аre considered the aspects of energy management, which includes the management of energy production and consumption.
 
Date 2013-06-17T08:31:43Z
2013-06-17T08:31:43Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Кутас, О. О. Економічні та організаційні аспекти енергоменеджменту на підприємствах харчової промисловості / О. О. Кутас // Управління сучасним підприємством : Матеріали ІХ-ї Міжнарод. наук.-практ. конф., Київ, 25-26 квітня 2013 р. : Тези доп. – К.: НУХТ. – 2013. – С. 118-120.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8332
 
Language other