Запис Детальніше

Формування підприємницького середовища в харчовій промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування підприємницького середовища в харчовій промисловості
Формирование предпринимательской среды в пищевой промышленности
Formation of the business environment in the food industry
 
Creator Тимченко, О. І.
Тимченко, А. И.
Tymchenko, O.
 
Subject формування
підприємницьке середовище
харчова промисловість
формирование
предпринимательская среда
пищевая промышленность
formation
business environment
food industry
 
Description Розглянуто процес формування підприємницького середовища в харчовій промисловості, зокрема в пиво безалкогольній галузі, проаналізовано розподіл промислових підприємств за формами власності та визначено, що за останні роки в Україні закладено основу формування та розвитку інститутів підтримки підприємництва.
Рассмотрен процесс формирования предпринимательской среды в пищевой промышленности, в частности в пиво безалкогольной отрасли, проанализировано распределение промышленных предприятий по формам собственности и определено, что за последние годы в Украине заложена основа формирования и развития институтов поддержки предпринимательства.
The process of forming the business environment in the food industry, particularly in the field of non-alcoholic beer, analyzed the distribution industry by ownership and determined that in recent years in Ukraine laid the foundation formation and development of institutions supporting entrepreneurship.
 
Date 2013-06-17T10:59:53Z
2013-06-17T10:59:53Z
2001
 
Type Thesis
 
Identifier Тимченко, О. І. Формування підприємницького середовища в харчовій промисловості / О. І. Тимченко // Матеріали сьомої міжнародної науково-технічної конференції. - К.: УДУХТ, 2001. - С. 130-131.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8340
 
Language other