Запис Детальніше

Оцінка ефективності розвитку малих підприємств харчової промисловості Черкаської області

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка ефективності розвитку малих підприємств харчової промисловості Черкаської області
Оценка эффективности развития малых предприятий пищевой промышленности Черкасской области
Evaluating the effectiveness of small food industry Cherkasy region
 
Creator Тимченко, О. І.
Тимченко, А. И.
Tymchenko, O.
 
Subject Малі підприємства, харчова промисловість, ринкова інфраструктура, ефективність, розвиток підприємництва.
Малые предприятия, пищевая промышленность, рыночная инфраструктура, эффективность, развитие предпринимательства.
Small businesses, food processing, market infrastructure, efficiency, enterprise development.
 
Description Стаття присвячена оцінці ефективності розвитку малого підприємництва у харчовій промисловості Черкаської області, зокрема розкрито сутність та значення малого підприємництва для економіки як регіону так і країни, проведено аналіз основних показників розвитку та діяльності малих підприємств, розглянуто причини, що заважають їх розвитку та запропоновано шляхи і заходи підвищення ефективності розвитку малих підприємств як харчової промисловості, так і України в цілому.
Статья посвящена оценке эффективности развития малого предпринимательства в пищевой промышленности Черкасской области, в частности раскрыта сущность и значение малого предпринимательства для экономики, как региона так и страны, проведен анализ основных показателей развития и деятельности малых предприятий, рассмотрены причины, мешающие их развитию и предложены пути и меры повышения эффективности развития малых предприятий как пищевой промышленности, так и Украины в целом.
This article deals with the appreciation of the development efficiency small businesses in food industry of Cherkassky region. Especially it is shown the essence and significance of small businesses for regional and country’s economy, made the analysis of the main development figures and small businesses’ activities, examined the reasons preventing their development. The author proposed the ways and measures of increasing effective development of small businesses in food industry and in Ukraine as a whole.
 
Date 2012-06-14T09:35:18Z
2012-06-14T09:35:18Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Наукові праці Національного університету харчових технологій. Економічні науки. Київ: НУХТ. – 2005. - №17. – С. 128-131
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1456
 
Language other