Запис Детальніше

Перспективи використання природних адсорбентів України в технологіях харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи використання природних адсорбентів України в технологіях харчових продуктів
Перспективы использования природных адсорбентов Украине в технологиях пищевых продуктов
Prospects for the use of natural adsorbents Ukraine in Food Technology
 
Creator Стеценко, Н. О.
Стеценко, Н. А.
Stetsenko, N.
Манк, В. В.
Манк, В. В.
Mank, V.
Мірошников, О. М.
Мирошников, О. Н.
Miroshnikov, O.
Подобій, О. В.
Подобий, Е. В.
Podobiy, O.
 
Subject природні адсорбенти
харчові продукти
природные адсорбенты
пищевые продукты
natural adsorbents
food
 
Description На основі проведених досліджень визначення оптимальних параметрів для процесу адсорбційного видалення барвних речовин природними дисперсними мінералами.На основе проведенных исследований определения оптимальных параметров для процесса адсорбционного удаления красящих веществ природными дисперсными минералами.Based on the investigations determine the optimal parameters for the process of adsorption removal of natural coloring agents dispersed minerals.
 
Date 2012-12-17T08:04:36Z
2012-12-17T08:04:36Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Стеценко, Н. О. Перспективи використання природних адсорбентів України в технологіях харчових продуктів / Н. О. Стеценко, О. М. Мірошников, В. В. Манк, О. В. Подобій // Věda a technologie: krok do budoucnosti –2008 : IV mezinarodnн vědecko – praktick conference : materially. – 2008. - С. 87-89.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4403
 
Language uk_UK