Запис Детальніше

Перспектива використання екструдатів зернових культур для збагачення традиційних харчових середовищ

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспектива використання екструдатів зернових культур для збагачення традиційних харчових середовищ
Перспектива использования экструдатов зерновых культур для для обогащения пищевых сред
A prospect of the use of extrudates of grain-crops is for enriching of traditional food environments
 
Creator Харітон, Т. Я.
Харитон, Т. Я.
Khariton, T.
Прядко, Т. П.
Прядко, Т. П.
Priadko, T.
 
Subject екструдати
food environments
зернові культури
харчові середовища
экструдаты
зерновые культуры
пищевые среды
extrudates
grain-crops
 
Description В структурі асортименту хлібобулочних виробів об´єм борошняних кондитерських виробів складає більше 52% від загальної кількості.
У цьому напрямі перспективними є нові технології, засновані на високотемпературних режимах оброблення сировини, у першу чергу, – екструзійні.
В структуре ассортимента хлебобулочных изделий объем мучных кондитерских изделий составляет более 52% от общего количества.
В этом направлении перспективны новые технологии, основанные на высокотемпературных режимах обработки сырья, в первую очередь, - экструзионные.
The structure of the volume range of bakery pastry is more than 52% of the total.
In this direction promising new technologies based on high temperature processing conditions of raw materials, primarily - extrusion.
 
Date 2013-06-05T13:23:53Z
2013-06-05T13:23:53Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Харітон, Т. Я. Перспектива використання екструдатів зернових культур для збагачення традиційних харчових середовищ / Т. Я. Харітон, Т. П. Прядко // Прогресивна техніка і технології харчових виробництв, готельного, ресторанного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція, 18 жовтня 2012 р. : тези доповідей. - 2012. - С. 34-36.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8166
 
Language other