Запис Детальніше

Регіональні аспекти виробництва та реалізації яловичини в Київській області

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Регіональні аспекти виробництва та реалізації яловичини в Київській області
Региональные аспекты производства и реализации говядины в Киевской области
Regional aspects of production and sales beef in the Kiev region
 
Creator Кутас, О. О.
Кутас, Е. А.
Kutas, O.
 
Subject регіональні аспекти
виробництво яловичини
велика рогата худоба
поголів’я худоби
региональные аспекты
производство говядины
крупный рогатый скот
поголовье скота
regional aspects
production of beef
cattle
total number of livestock of cattle
 
Description Розглядаються проблеми та перспективи виробництва яловичини в Київській області.
Рассматриваются проблемы и перспективы производства говядины в Киевской области.
Аre considered the problems and prospects of beef in the Kiev region.
 
Date 2013-06-18T06:25:06Z
2013-06-18T06:25:06Z
2004
 
Type Thesis
 
Identifier Кутас, О. О. Регіональні аспекти виробництва та реалізації яловичини в Київській області / О. О. Кутас // Програма і матеріали 70-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів „Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті”, 20-21 квітня 2004 р. – К.: НУХТ, 2004. – Ч. І. – C. 58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8349
 
Language other