Запис Детальніше

Перспективи та безпечність використання насіння білого люпину для виробництва харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи та безпечність використання насіння білого люпину для виробництва харчових продуктів
Перспективы и безопасность использования семен белого люпина для производства пищевых продуктов
Prospects and safety of white lupin seeds in food production
 
Creator Головченко, О. В.
Арсеньєва, Л. Ю.
Бондар, Н. П.
Golovchenko, O.
Arsenieva, L.
Bondar, N.
Арсеньева, Л. Ю.
Бондарь, Н. П.
 
Subject білий люпин
солод люпину
хлібобулочні вироби
белый люпин
солод люпина
хлебобулочные изделия
white lupin
lupin malt
bakery products
 
Description У статті представлені результати теоретичних та експериментальних досліджень безпечності використання продуктів переробки бобових в процесі приготування хлібобулочних виробів. Проведено визначення активності інгібіторів протеолітичних ферментів – трипсину та хемотрипсину в борошні та солодах люпину, гороху та готових виробах з добавками цих продуктів.
В статье представлены результаты теоретических и экспериментальных исследований безопасности использования продуктов переработки бобовых в процессе приготовления хлебобулочных изделий. Проведено определение активности ингибиторов протеолитических ферментов - трипсина и хемотрипсина в муке и солоде люпина, гороха и готовых изделиях с добавками этих продуктов.
The article presents the results of theoretical and experimental studies concerning safety using of lupin products in bakery product production. The activity of proteolytic enzyme inhibitors such as trypsin and hemotrypsin of lupin malt, pea malt and finished products with the addition of these products has been determined.
 
Date 2012-09-18T20:17:00Z
2012-09-18T20:17:00Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Головченко, О. В. Перспективи та безпечність використання насіння білого люпину для виробництва харчових продуктів / О. В. Головченко, Л. Ю. Арсеньєва, Н. П. Бондар // Вісник аграрної науки. - 2004. - № 11. - С. 57-60.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2710
 
Language uk_UK