Перспективи та безпечність використання насіння білого люпину для виробництва харчових продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи та безпечність використання насіння білого люпину для виробництва харчових продуктів
Перспективы и безопасность использования семен белого люпина для производства пищевых продуктов Prospects and safety of white lupin seeds in food production |
|
Creator |
Головченко, О. В.
Арсеньєва, Л. Ю. Бондар, Н. П. Golovchenko, O. Arsenieva, L. Bondar, N. Арсеньева, Л. Ю. Бондарь, Н. П. |
|
Subject |
білий люпин
солод люпину хлібобулочні вироби белый люпин солод люпина хлебобулочные изделия white lupin lupin malt bakery products |
|
Description |
У статті представлені результати теоретичних та експериментальних досліджень безпечності використання продуктів переробки бобових в процесі приготування хлібобулочних виробів. Проведено визначення активності інгібіторів протеолітичних ферментів – трипсину та хемотрипсину в борошні та солодах люпину, гороху та готових виробах з добавками цих продуктів. В статье представлены результаты теоретических и экспериментальных исследований безопасности использования продуктов переработки бобовых в процессе приготовления хлебобулочных изделий. Проведено определение активности ингибиторов протеолитических ферментов - трипсина и хемотрипсина в муке и солоде люпина, гороха и готовых изделиях с добавками этих продуктов. The article presents the results of theoretical and experimental studies concerning safety using of lupin products in bakery product production. The activity of proteolytic enzyme inhibitors such as trypsin and hemotrypsin of lupin malt, pea malt and finished products with the addition of these products has been determined. |
|
Date |
2012-09-18T20:17:00Z
2012-09-18T20:17:00Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Головченко, О. В. Перспективи та безпечність використання насіння білого люпину для виробництва харчових продуктів / О. В. Головченко, Л. Ю. Арсеньєва, Н. П. Бондар // Вісник аграрної науки. - 2004. - № 11. - С. 57-60.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2710 |
|
Language |
uk_UK
|
|