Перспективи розширення асортименту сухих десертних молочних сумішей
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи розширення асортименту сухих десертних молочних сумішей
Перспективы расширения ассортимента сухих десертных многокомпонентных смесей Prospects for expanding the range of dry dessert dairy mixtures |
|
Creator |
Пухляк, А. Г.
Пухляк, А. Г. Pukhlyak, A. Калініна, Г. П. Калинина, Г. П. Kalinina, G. Мерзлов, С. В. Мерзлов, С. В. Merzlov, S. Гребельник, О. П. Гребельник, О. П. Grebelnuk, O. |
|
Subject |
сухі десертні молочні суміші
сухие десертные молочные смеси dry dessert dairy mixtures цукрозамінники сахарозаменители substitutes of sugar сорбіт сорбит sorbitum цикорій цикорий chicory ячмінь ячмень barley женьшень женьшень ginseng звіробій зверобой st-john's-wort ехінацея эхинацея еchinacea |
|
Description |
Проведено літературний огляд та аналіз стану вітчизняного виробництва сухих десертних молочних сумішей. Наголошено на доцільності та можливості розширення їх асортименту шляхом комбінування сировини. Запропоновано повністю або частково замінити цукор на сорбіт. Для підвищення біологічної цінності готового продукту доцільним є використання сухих цикорієвмісних компонентів. Визначено, що виробництво сухих десертних сумішей перспективно проводити способом сухого змішування компонентів. Проведен литературный обзор и анализ состояния отечественного производства сухих десертных молочных смесей. Отмечено целесообразность и возможность расширения их ассортимента путем комбинирования сырья. Предложено полностью или частично заменить сахар на сорбит. Для повышения биологической ценности готового продукта целесообразным является использование сухих цикориесодержащих компонентов. Определено, что производство сухих десертных смесей перспективно проводить способом сухого смешивания компонентов.A literary review and analysis of the state of home production of dry dessert dairy mixtures are conducted. Expediency and possibility of expansion of their assortment are marked by combining of raw material. It is suggested fully or partly to substitute sugar by Sorbitum. For the increase of biological value of the prepared product expedient is the use of dry mixtures of chicory. It is certain that the production of dry dessert mixtures it is perspective to conduct the method of the dry mixing of components.
|
|
Date |
2013-05-31T12:19:33Z
2013-05-31T12:19:33Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пухляк, А. Г. Перспективи розширення асортименту сухих десертних молочних сумішей / А. Г. Пухляк, Г. П. Калініна, С. В. Мерзлов, О. П. Гребельник Н. Г. Слободян, С. В. Арутюнян // Вісник Сумського національного аграрного університету. – 2013. – № 7 (23). – С. 180-184.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8054 |
|
Language |
uk_UK
|
|