Запис Детальніше

Пивні дріжджі як об'єкт сушіння

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пивні дріжджі як об'єкт сушіння
Пивные дрожжи как объект сушки
Brewer's yeast as an object of drying
 
Creator Якобчук, Р. Л.
Якобчук, Р. Л.
Yakobchuk, R.
Яровий, В. Л.
Яровой, В. Л.
Yaroviy, V.
 
Subject пивні дріжджі
сушіння
вторинні сировинні ресурси
пивные дрожжи
сушка
вторичные сырьевые ресурсы
brewer's yeast
drying
secondary raw materials
 
Description Розглянуто пивні дріжджі якоб'єкг сушіння і як вторинні сировинні ресурси та перспективи їх використання.
Рассмотрены пивные дрожжи как объект сушки и как вторичные сырьевые ресурсы и перспективы их использования.
Considered as an object of brewer's yeast drying and as secondary raw material resources and prospects of their use.
 
Date 2012-01-31T13:48:51Z
2012-01-31T13:48:51Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Якобчук, Р. Л. Пивні дріжджі як об'єкт сушіння / Р. Л. Якобчук, В. Л. Яровий // Харчова промисловість. - 2005. - Вип. 4. – С. 178-179.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/149
 
Language other