Запис Детальніше

Одержання глюкозно-фруктозних сиропів з використанням електроактивованої води

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Одержання глюкозно-фруктозних сиропів з використанням електроактивованої води
Одержання глюкозно-фруктозних сиропів з використанням електроактивованої води
Preparation of Glucose-fructose syrup using electro-activated water
 
Creator Танащук, Л. І.
Танащук, Л. И.
Tanaschuk, L.
 
Subject цукристі речовини
сахаристые вещества
sugar substances
глюкозно-фруктозні сиропи
глюкозно-фруктозные сиропы
glucose-fructose syrups
моноцукриди
моносахара
monosaccharides
електроактивована вода
электроактивированная вода
electro¬activated water
 
Description Досліджено процес гідролізу цукрози з використанням в якості розчинника електроактивованої води з метою отримання глюкозно-фруктозних сиропів. В якості вихідної сировини використовували білий цукор та жовтий цукор II продукту цукрового виробництва. Наведено результати досліджень. Запропоновано спосіб одержання глюкозно-фруктозних сиропів зі ступенем гідролізу 35 - 100 % залежно від вимог споживача. Глюкозно-фруктозні сиропи найбільш прийнятні для виробництва продуктів харчування з регламентованими кількостями ди- та моноцукридів.
Исследован процесс гидролиза сахарозы с использованием в качестве растворителя электроактивированной воды с целью получения глюкозно-фруктозных сиропов. В качестве исходного сырья использовали белый сахар и желтый сахар И продукта. Приведены результаты исследований. Предложен способ получения глюкозно-фруктозных сиропов со степенью гидролиза 35 - 100 % в зависисмости от требований потребителей. Глюкозно-фруктозные сиропы наиболее приемлемы для производства продуктов питания с регламентированными количествами ди- и моносахаридов.
Glucose-fructose syrups are the most promising substitute for sugar production in the world is constantly growing. Syrups used in carbohydrate metabolism are shown in patients with diabetes and people who suffer significant mental and physical stress.

The process of hydrolysis of sucrose using as solvent elektroaktyvovanoyi water to obtain a glucose-fructose syrups. As a raw material used white sugar and yellow sugar the second product of sugar production. The results of research. Optimal concentrations of solutions, 40 % for white sugar and 25 % for yellow sugar. A method of obtaining glucose-fructose syrups with a degree of hydrolysis of 35 - 100 %, depending on user requirements. Hydrolysis can be carried out in the temperature range 65 - 90 °С. Glucose-frukozni syrups can be used for food rehamentovanymy quantities of sugary substances.
 
Date 2013-06-20T07:15:24Z
2013-06-20T07:15:24Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Танащук, Л. І. Одержання глюкозно-фруктозних сиропів з використанням електроактивованої води / Л. І. Танащук // Харчова промисловість. – 2012. - № 13. – С. 48 – 51.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8365
 
Language other