Регіональні аспекти виробництва і реалізації яловичини в Київській області
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Регіональні аспекти виробництва і реалізації яловичини в Київській області
Региональные аспекты производства и реализации говядины в Киевской области Regional aspects of production and sales beef in the Kiev region |
|
Creator |
Кутас, О. О.
Кутас, Е. А. Kutas, O. |
|
Subject |
регіональні аспекти
виробництво яловичини велика рогата худоба поголів’я худоби региональные аспекты производство говядины крупный рогатый скот поголовье скота regional aspects production of beef cattle total number of livestock of cattle |
|
Description |
Розглядаються проблеми та перспективи виробництва яловичини в Київській області. Рассматриваются проблемы и перспективы производства говядины в Киевской области. Considered the problems and prospects of beef in the Kiev region.
|
|
Date |
2013-06-20T11:18:43Z
2013-06-20T11:18:43Z 2003 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Кутас, О. О. Регіональні аспекти виробництва і реалізації яловичини в Київській області / О. О. Кутас // Праці Четвертої міжнародної наукової конференції студентів та молодих учених «Управління розвитком соціально-економічних систем: глобалізація, підприємництво, стале економічне зростання». Частина 2. – Донецьк: ДонНУ, 2003. – 333 с. – С. 251-253.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8369 |
|