Запис Детальніше

Регіональні аспекти виробництва і реалізації яловичини в Київській області

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Регіональні аспекти виробництва і реалізації яловичини в Київській області
Региональные аспекты производства и реализации говядины в Киевской области
Regional aspects of production and sales beef in the Kiev region
 
Creator Кутас, О. О.
Кутас, Е. А.
Kutas, O.
 
Subject регіональні аспекти
виробництво яловичини
велика рогата худоба
поголів’я худоби
региональные аспекты
производство говядины
крупный рогатый скот
поголовье скота
regional aspects
production of beef
cattle
total number of livestock of cattle
 
Description Розглядаються проблеми та перспективи виробництва яловичини в Київській області. Рассматриваются проблемы и перспективы производства говядины в Киевской области. Considered the problems and prospects of beef in the Kiev region.
 
Date 2013-06-20T11:18:43Z
2013-06-20T11:18:43Z
2003
 
Type Thesis
 
Identifier Кутас, О. О. Регіональні аспекти виробництва і реалізації яловичини в Київській області / О. О. Кутас // Праці Четвертої міжнародної наукової конференції студентів та молодих учених «Управління розвитком соціально-економічних систем: глобалізація, підприємництво, стале економічне зростання». Частина 2. – Донецьк: ДонНУ, 2003. – 333 с. – С. 251-253.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8369