Запис Детальніше

Water phase of butter fortified carrot powder

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Water phase of butter fortified carrot powder
Водна фаза вершкового масла збагаченного порошком моркви
Водная фаза сливочного масла с порошком моркови
 
Creator Ivanov, S.
Rashevska, T.
Vasheka, O.
Іванов, С. В.
Рашевська, Т. О.
Вашека, О. М.
Иванов, С. В.
Рашевская, Т. А.
Вашека, О. Н.
 
Subject water phase
carrot powder
butter
водна фаза
порошок моркви
вершкове масло
водная фаза
порошок моркови
сливочное масло
 
Description It was determined that adding supplements
of carrot powder obtained by cold spray drying leads to increasing the quantity of multimolecular bound moisture,
slowing confluence of moisture droplets in the finished butter.Было установлено, что добавление добавки порошка из
моркови, полученный путем холодной распылительной сушки увеличивает количество многомолекулярной связанной влаги,
замедление слияния капелек влаги в готовом масле. Було встановлено, що додавання добавки
моркви порошоку, отриманого шляхом холодного розпилювального сушіння призводить до збільшення кількості багатомолекулярної зв'язаної вологи,
уповільнює злиття крапельок вологи в готовому маслі.
 
Date 2013-06-20T10:43:13Z
2013-06-20T10:43:13Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Ivanov, S. Water phase of butter fortified carrot powder / S. Ivanov, T. Rashevskaya, O. Vasheka // The second north and east european congress on food. Book of Abstracts. – Kiev, 2013. – P. 142.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8366
 
Language en
 
Relation ;142