Water phase of butter fortified carrot powder
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Water phase of butter fortified carrot powder
Водна фаза вершкового масла збагаченного порошком моркви Водная фаза сливочного масла с порошком моркови |
|
Creator |
Ivanov, S.
Rashevska, T. Vasheka, O. Іванов, С. В. Рашевська, Т. О. Вашека, О. М. Иванов, С. В. Рашевская, Т. А. Вашека, О. Н. |
|
Subject |
water phase
carrot powder butter водна фаза порошок моркви вершкове масло водная фаза порошок моркови сливочное масло |
|
Description |
It was determined that adding supplements of carrot powder obtained by cold spray drying leads to increasing the quantity of multimolecular bound moisture, slowing confluence of moisture droplets in the finished butter.Было установлено, что добавление добавки порошка из моркови, полученный путем холодной распылительной сушки увеличивает количество многомолекулярной связанной влаги, замедление слияния капелек влаги в готовом масле. Було встановлено, що додавання добавки моркви порошоку, отриманого шляхом холодного розпилювального сушіння призводить до збільшення кількості багатомолекулярної зв'язаної вологи, уповільнює злиття крапельок вологи в готовому маслі. |
|
Date |
2013-06-20T10:43:13Z
2013-06-20T10:43:13Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Ivanov, S. Water phase of butter fortified carrot powder / S. Ivanov, T. Rashevskaya, O. Vasheka // The second north and east european congress on food. Book of Abstracts. – Kiev, 2013. – P. 142.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8366 |
|
Language |
en
|
|
Relation |
;142
|
|