Особливості формування ринку продукції скотарства
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості формування ринку продукції скотарства
Особенности формирования рынка продукции скотоводства Features of forming of market of livestock products |
|
Creator |
Кутас, О. О.
Кутас, Е. А. Kutas, O. |
|
Subject |
ринок
виробництво яловичини кон’юнктура ринку агропромисловий комплекс рынок производство говядины кон’юнктура ринку агропромышленный комплекс market production of beef market situations agriculture |
|
Description |
Розглядаються особливості формування та функціонування ринку продукції однієї з найважливіших галузей сільського господарства – скотарства, на розвиток якого значною мірою впливає ситуація на загальнонаціональному ринку. Рассматриваются особенности формирования и функционирования рынка продукции одной из важнейших отраслей сельского хозяйства – скотоводства, на развитие которого в значительной мере влияет ситуация на общенациональном рынке. The features of forming and functioning of market of products of one of major industries of agriculture – cattle breeding are examined, on development of which a situation at the national market has a great impact. |
|
Date |
2013-06-21T06:05:32Z
2013-06-21T06:05:32Z 2004 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Кутас, О. О. Особливості формування ринку продукції скотарства / О. О. Кутас // Наукові праці НУХТ. Додаток до журналу № 15. Опубліковано за матеріалами Міжнародної науково-технічної конференції „Розроблення та виробництво продуктів функціонального харчування, інноваційні технології та конструювання обладнання для перероблення сільгоспсировини, культура харчування населення України”, 21-23 жовтня 2003 р. – К.: НУХТ, 2004. – 143 с. – С. 101-102.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8377 |
|