Запис Детальніше

Особливості формування ринку продукції скотарства

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості формування ринку продукції скотарства
Особенности формирования рынка продукции скотоводства
Features of forming of market of livestock products
 
Creator Кутас, О. О.
Кутас, Е. А.
Kutas, O.
 
Subject ринок
виробництво яловичини
кон’юнктура ринку
агропромисловий комплекс
рынок
производство говядины
кон’юнктура ринку
агропромышленный комплекс
market
production of beef
market situations
agriculture
 
Description Розглядаються особливості формування та функціонування ринку продукції однієї з найважливіших галузей сільського господарства – скотарства, на розвиток якого значною мірою впливає ситуація на загальнонаціональному ринку.

Рассматриваются особенности формирования и функционирования рынка продукции одной из важнейших отраслей сельского хозяйства – скотоводства, на развитие которого в значительной мере влияет ситуация на общенациональном рынке.

The features of forming and functioning of market of products of one of major industries of agriculture – cattle breeding are examined, on development of which a situation at the national market has a great impact.
 
Date 2013-06-21T06:05:32Z
2013-06-21T06:05:32Z
2004
 
Type Thesis
 
Identifier Кутас, О. О. Особливості формування ринку продукції скотарства / О. О. Кутас // Наукові праці НУХТ. Додаток до журналу № 15. Опубліковано за матеріалами Міжнародної науково-технічної конференції „Розроблення та виробництво продуктів функціонального харчування, інноваційні технології та конструювання обладнання для перероблення сільгоспсировини, культура харчування населення України”, 21-23 жовтня 2003 р. – К.: НУХТ, 2004. – 143 с. – С. 101-102.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8377