Запис Детальніше

Nanostructure and butter functional properties with additives of vegetable powders

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Nanostructure and butter functional properties with additives of vegetable powders
Наноструктура і вершкове масло функціональних властивостей з добавками рослинних порошків
Наноструктура и сливочное масло функциональных свойств с добавками растительных порошков
 
Creator Ivanov, S.
Rashevska, T.
Іванов, С. В.
Рашевська, Т. О.
Иванов, С. В.
Рашевская, Т. А.
 
Subject butter
vegetable powder
nanostructure
вершкове масло
рослинні порошки
наноструктура
сливочное масло
растительные порошки
наноструктура
 
Description We developed technology and assortment of
butter with freeze and cold spray drying powders of red beet, blackcurrant buds, and carrot.Мы разработали технологию и ассортимент
масла с порошками красной свеклы, почек черной смородины, и морковь замораживающей и холодной распылительной сушки. Ми розробили технологію і асортимент
масла з порошками червоного буряка, почок чорної смородини і моркви.
 
Date 2013-06-20T13:25:33Z
2013-06-20T13:25:33Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Ivanov, S. Nanostructure and butter functional properties with additives of vegetable powders / S. Ivanov, T. Rashevskaya // The second north and east european congress on food. Book of Abstracts. – Kiev, 2013. – P. 295.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8374
 
Language other