Nanostructure and butter functional properties with additives of vegetable powders
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Nanostructure and butter functional properties with additives of vegetable powders
Наноструктура і вершкове масло функціональних властивостей з добавками рослинних порошків Наноструктура и сливочное масло функциональных свойств с добавками растительных порошков |
|
Creator |
Ivanov, S.
Rashevska, T. Іванов, С. В. Рашевська, Т. О. Иванов, С. В. Рашевская, Т. А. |
|
Subject |
butter
vegetable powder nanostructure вершкове масло рослинні порошки наноструктура сливочное масло растительные порошки наноструктура |
|
Description |
We developed technology and assortment of butter with freeze and cold spray drying powders of red beet, blackcurrant buds, and carrot.Мы разработали технологию и ассортимент масла с порошками красной свеклы, почек черной смородины, и морковь замораживающей и холодной распылительной сушки. Ми розробили технологію і асортимент масла з порошками червоного буряка, почок чорної смородини і моркви. |
|
Date |
2013-06-20T13:25:33Z
2013-06-20T13:25:33Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Ivanov, S. Nanostructure and butter functional properties with additives of vegetable powders / S. Ivanov, T. Rashevskaya // The second north and east european congress on food. Book of Abstracts. – Kiev, 2013. – P. 295.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8374 |
|
Language |
other
|
|