Self-organization of butter nanocrystal heterogeneuos system
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Self-organization of butter nanocrystal heterogeneuos system
Самоорганізація нанокристалічних гетерогенних систем вершкового масла Самоорганизация нанокристаллических гетерогенных систем сливочного масла |
|
Creator |
Ivanov, S.
Rashevska, T. Іванов, С. В. Рашевська, Т. О. Иванов, С. В. Рашевская, Т. А. |
|
Subject |
butter
vegetable powder nanostructure вершкове масло рослинні порошки наноструктура сливочное масло растительные порошки наноструктура |
|
Description |
According to the results of differential scanning calorimetry, X-ray diffraction, scanning electron microscopy and Raman spectroscopy the studies of butter crystaline fat phase showed that butter is complex nanocrystal heterogeneous system. Результати диференціальної скануючої калориметрії, рентгенівської дифракції, скануючої електронної мікроскопії та Раман-спектроскопії показали, що вершкове масло є складною гетерогенною нанокристаллічною системою. Результаты дифференциальной сканирующей калориметрии, рентгеновской дифракции, сканирующей электронной микроскопии и Раман-спектроскопии показали, что сливочное масло является сложной гетерогенной нанокристаллической системой. |
|
Date |
2013-06-20T13:27:23Z
2013-06-20T13:27:23Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Ivanov, S. Self-organization of butter nanocrystal heterogeneuos system / S. Ivanov, T. Rashevskaya // The second north and east european congress on food. Book of Abstracts. – Kiev, 2013. – P. 295.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8375 |
|
Language |
other
|
|