Запис Детальніше

Self-organization of butter nanocrystal heterogeneuos system

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Self-organization of butter nanocrystal heterogeneuos system
Самоорганізація нанокристалічних гетерогенних систем вершкового масла
Самоорганизация нанокристаллических гетерогенных систем сливочного масла
 
Creator Ivanov, S.
Rashevska, T.
Іванов, С. В.
Рашевська, Т. О.
Иванов, С. В.
Рашевская, Т. А.
 
Subject butter
vegetable powder
nanostructure
вершкове масло
рослинні порошки
наноструктура
сливочное масло
растительные порошки
наноструктура
 
Description According to the results of differential scanning calorimetry, X-ray diffraction, scanning electron microscopy and Raman
spectroscopy the studies of butter crystaline fat phase showed that butter is complex nanocrystal heterogeneous
system. Результати диференціальної скануючої калориметрії, рентгенівської дифракції, скануючої електронної мікроскопії та Раман-спектроскопії показали, що вершкове масло є складною гетерогенною нанокристаллічною системою. Результаты дифференциальной сканирующей калориметрии, рентгеновской дифракции, сканирующей электронной микроскопии и Раман-спектроскопии показали, что сливочное масло является сложной гетерогенной нанокристаллической
системой.
 
Date 2013-06-20T13:27:23Z
2013-06-20T13:27:23Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Ivanov, S. Self-organization of butter nanocrystal heterogeneuos system / S. Ivanov, T. Rashevskaya // The second north and east european congress on food. Book of Abstracts. – Kiev, 2013. – P. 295.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8375
 
Language other