Using molecular dynamics for study butter
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Using molecular dynamics for study butter
Використання молекулярної динаміки для вивчення вершкового масла Изучение сливочного масла методом молекулярной динамики |
|
Creator |
Ivanov, S.
Rashevska, T. Shapoval, V. Іванов, С. В. Рашевська, Т. О. Шаповал, В. І. Иванов, С. В. Рашевская, Т. А. Шаповал, В. И. |
|
Subject |
butter
molecular dynamics inulin вершкове масло молекулярна динаміка інулін сливочное масло молекулярная динамика инулин |
|
Description |
With the help of program ChemBioUltra3D, the process of interaction between inulin polysaccharide and phosphatidylcholine (a type of phospholipid in lecithin) has been simulated. С помощью программы ChemBioUltra3D, процесс взаимодействия инулина и полисахарида фосфатидилхолина (тип фосфолипида в лецитине) был смоделирован.З допомогою програми ChemBioUltra3D, процес взаємодії інуліну і полісахариду фосфатидилхоліну (тип фосфоліпіду в лецитині) був змодельований. |
|
Date |
2013-06-21T07:07:32Z
2013-06-21T07:07:32Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Ivanov, S. Using molecular dynamics for study butter / S. Ivanov, T. Rashevskaya, V. Shapoval // The second north and east european congress on food. Book of Abstracts. – Kiev, 2013. – P. 296.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8394 |
|
Language |
en
|
|