Запис Детальніше

Using molecular dynamics for study butter

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Using molecular dynamics for study butter
Використання молекулярної динаміки для вивчення вершкового масла
Изучение сливочного масла методом молекулярной динамики
 
Creator Ivanov, S.
Rashevska, T.
Shapoval, V.
Іванов, С. В.
Рашевська, Т. О.
Шаповал, В. І.
Иванов, С. В.
Рашевская, Т. А.
Шаповал, В. И.
 
Subject butter
molecular dynamics
inulin
вершкове масло
молекулярна динаміка
інулін
сливочное масло
молекулярная динамика
инулин
 
Description With the help of program ChemBioUltra3D, the process of interaction between inulin polysaccharide and phosphatidylcholine (a type of phospholipid in lecithin) has been simulated. С помощью программы ChemBioUltra3D, процесс взаимодействия инулина и полисахарида фосфатидилхолина (тип фосфолипида в лецитине) был смоделирован.З допомогою програми ChemBioUltra3D, процес взаємодії інуліну і полісахариду
фосфатидилхоліну (тип фосфоліпіду в лецитині) був змодельований.
 
Date 2013-06-21T07:07:32Z
2013-06-21T07:07:32Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Ivanov, S. Using molecular dynamics for study butter / S. Ivanov, T. Rashevskaya, V. Shapoval // The second north and east european congress on food. Book of Abstracts. – Kiev, 2013. – P. 296.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8394
 
Language en