Підвищення конкурентоспроможності м’ясопереробної галузі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підвищення конкурентоспроможності м’ясопереробної галузі
Повышение конкурентоспособности мясоперерабатывающей отрасли Improving the competitiveness of the meat-processing industry |
|
Creator |
Кутас, О. О.
Кутас, Е. А. Kutas, O. |
|
Subject |
конкурентоспроможність
м’ясопереробна галузь економічна ефективність собівартість продукції конкурентоспособность мясоперерабатывающая отрасль экономическая эффективность себестоимость продукции competitiveness meat processing industry economic efficiency cost of production |
|
Description |
Розглянуто причини низької економічної ефективності м’ясопереробних підприємств України та основні напрями підвищення конкурентоспроможності галузі. Рассмотрены причины низкой экономической эффективности мясоперерабатывающих предприятий Украины и основные направления повышения конкурентоспособности отрасли. Considered the reasons for the low economic efficiency of meat processing enterprises of Ukraine and the main directions of improving the competitiveness of the industry. |
|
Date |
2013-06-21T09:22:07Z
2013-06-21T09:22:07Z 2002 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Кутас, О. О. Підвищення конкурентоспроможності м’ясопереробної галузі / О. О. Кутас // 68-а наукова конференція студентів, аспірантів і молодих вчених, 24-25 квітня 2002 р. : тези доповідей. - 2002. – Ч. 1. – С. 85-86.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8401 |
|