Запис Детальніше

Підвищення конкурентоспроможності м’ясопереробної галузі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення конкурентоспроможності м’ясопереробної галузі
Повышение конкурентоспособности мясоперерабатывающей отрасли
Improving the competitiveness of the meat-processing industry
 
Creator Кутас, О. О.
Кутас, Е. А.
Kutas, O.
 
Subject конкурентоспроможність
м’ясопереробна галузь
економічна ефективність
собівартість продукції
конкурентоспособность
мясоперерабатывающая отрасль
экономическая эффективность
себестоимость продукции
competitiveness
meat processing industry
economic efficiency
cost of production
 
Description Розглянуто причини низької економічної ефективності м’ясопереробних підприємств України та основні напрями підвищення конкурентоспроможності галузі.

Рассмотрены причины низкой экономической эффективности мясоперерабатывающих предприятий Украины и основные направления повышения конкурентоспособности отрасли.

Considered the reasons for the low economic efficiency of meat processing enterprises of Ukraine and the main directions of improving the competitiveness of the industry.
 
Date 2013-06-21T09:22:07Z
2013-06-21T09:22:07Z
2002
 
Type Thesis
 
Identifier Кутас, О. О. Підвищення конкурентоспроможності м’ясопереробної галузі / О. О. Кутас // 68-а наукова конференція студентів, аспірантів і молодих вчених, 24-25 квітня 2002 р. : тези доповідей. - 2002. – Ч. 1. – С. 85-86.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8401