Запис Детальніше

Підготовка фахівців для винного туризму в Національному університеті харчвих технологій: традиції та перспективи

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підготовка фахівців для винного туризму в Національному університеті харчвих технологій: традиції та перспективи
Подготовка специалистов для винного туризма в Национальном университете пищевых технологий: традиции и перспективы
Training for wine tourism in the National University of Food Technologies: Traditions and Prospects
 
Creator Басюк, Д. І.
Басюк, Д. И.
Basyuk, D.
Іванов, С. В.
Иванов, С. В.
Ivanov, S.
 
Subject винний туризм
перспективи
винный туризм
перспективы
wine tourism
prospects
 
Description На основі аналізу сучасних тенденцій світового туристичного ринку розглянуто модель підготовки фахівців для винного туризму в рамках спеціалізації за напрямом 6. 140103 «Туризм» На основе анализа современных тенденций мирового туристического рынка рассмотрена модель подготовки специалистов для винного туризма в рамках специализации по направлению 6. 140103 «Туризм» Based on analysis of current trends in the global tourism market is considered a model of training for wine tourism in the area of ​​specialization 6. 140103 "Tourism".
 
Date 2012-12-13T15:31:03Z
2012-12-13T15:31:03Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Іванов, С. В. Підготовка фахівців для винного туризму в Національному університеті хврчових технологій: традиції та перспективи / С. В. Іванов, Д. І. Басюк // Вища школа. - 2012. - № 6. – С. 7-15.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4333
 
Language uk_UK