Підготовка фахівців для винного туризму в Національному університеті харчвих технологій: традиції та перспективи
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підготовка фахівців для винного туризму в Національному університеті харчвих технологій: традиції та перспективи
Подготовка специалистов для винного туризма в Национальном университете пищевых технологий: традиции и перспективы Training for wine tourism in the National University of Food Technologies: Traditions and Prospects |
|
Creator |
Басюк, Д. І.
Басюк, Д. И. Basyuk, D. Іванов, С. В. Иванов, С. В. Ivanov, S. |
|
Subject |
винний туризм
перспективи винный туризм перспективы wine tourism prospects |
|
Description |
На основі аналізу сучасних тенденцій світового туристичного ринку розглянуто модель підготовки фахівців для винного туризму в рамках спеціалізації за напрямом 6. 140103 «Туризм» На основе анализа современных тенденций мирового туристического рынка рассмотрена модель подготовки специалистов для винного туризма в рамках специализации по направлению 6. 140103 «Туризм» Based on analysis of current trends in the global tourism market is considered a model of training for wine tourism in the area of specialization 6. 140103 "Tourism".
|
|
Date |
2012-12-13T15:31:03Z
2012-12-13T15:31:03Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Іванов, С. В. Підготовка фахівців для винного туризму в Національному університеті хврчових технологій: традиції та перспективи / С. В. Іванов, Д. І. Басюк // Вища школа. - 2012. - № 6. – С. 7-15.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4333 |
|
Language |
uk_UK
|
|