Запис Детальніше

Підготовка фахівців харчових галузей з питань безпеки

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підготовка фахівців харчових галузей з питань безпеки
Подготовка специалистов пищевых отраслей по вопросам безопасности
Training specialist food industries safety
 
Creator Авдієнко, С. О.
Авдиенко, С. А.
Avdienko, S.
Заєць, В. А.
Заец, В. А.
Zaets, V.
Слободян, О. П.
Слободян, О. П.
Slobodyan, O.
Нещадим, Л. П.
Нещадим, Л. П.
Neshchadim, L.
 
Subject підприємства харчової промисловості
прогнозування хімічної обстановки
безпека
надзвичайна ситуація
предприятия пищевой промышленности
прогнозирование химической обстановки
чрезвычайная ситуация
безопасность
food plants
chemical risk prediction
emergency situation
safety
 
Description В статті розглянуто питання щодо необхідності підвищення рівня підготовки фахівців харчової промисловості з питань безпеки, зокрема прогнозування та визначення основних дій під час аварійної ситуації з викидом сильнодіючих отруйних речовин (СДОР).
В статье рассмотрены вопросы необходимости повышения уровня подготовки специалистов пищевой промышленности по вопросам безопасности, в частности прогнозирования и определения основных действий во время аварийной ситуации с выбросом сильнодействующих отравляющих веществ (СДОР).
This article reviews the modern trends in the area of food industry specialists training, particularly prediction and determination of basic actions during emergency situation with the drastic toxic agents (DTA) ejection.
 
Date 2013-02-19T15:10:37Z
2013-02-19T15:10:37Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Авдієнко, С. О. Підготовка фахівців харчових галузей з питань безпеки / С. О. Авдієнко, В. А. Заєць, О. П. Слободян, Л. П. Нещадим // Безпека життєдіяльності. – 2012. – № 10. – С. 29-30.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6429
 
Language other