Підготовка фахівців харчових галузей з питань безпеки
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підготовка фахівців харчових галузей з питань безпеки
Подготовка специалистов пищевых отраслей по вопросам безопасности Training specialist food industries safety |
|
Creator |
Авдієнко, С. О.
Авдиенко, С. А. Avdienko, S. Заєць, В. А. Заец, В. А. Zaets, V. Слободян, О. П. Слободян, О. П. Slobodyan, O. Нещадим, Л. П. Нещадим, Л. П. Neshchadim, L. |
|
Subject |
підприємства харчової промисловості
прогнозування хімічної обстановки безпека надзвичайна ситуація предприятия пищевой промышленности прогнозирование химической обстановки чрезвычайная ситуация безопасность food plants chemical risk prediction emergency situation safety |
|
Description |
В статті розглянуто питання щодо необхідності підвищення рівня підготовки фахівців харчової промисловості з питань безпеки, зокрема прогнозування та визначення основних дій під час аварійної ситуації з викидом сильнодіючих отруйних речовин (СДОР).
В статье рассмотрены вопросы необходимости повышения уровня подготовки специалистов пищевой промышленности по вопросам безопасности, в частности прогнозирования и определения основных действий во время аварийной ситуации с выбросом сильнодействующих отравляющих веществ (СДОР). This article reviews the modern trends in the area of food industry specialists training, particularly prediction and determination of basic actions during emergency situation with the drastic toxic agents (DTA) ejection. |
|
Date |
2013-02-19T15:10:37Z
2013-02-19T15:10:37Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Авдієнко, С. О. Підготовка фахівців харчових галузей з питань безпеки / С. О. Авдієнко, В. А. Заєць, О. П. Слободян, Л. П. Нещадим // Безпека життєдіяльності. – 2012. – № 10. – С. 29-30.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6429 |
|
Language |
other
|
|