Defining the term of life of food products
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Defining the term of life of food products
Определение срока годности пищевых продуктов Визначення терміну придатності харчових продуктів |
|
Creator |
Коваль, О. А.
Коваль, О. А. Koval, O. Резніков, С. І. Резников, С. И. Reznikov, S. |
|
Subject |
defining the term of life of food products
определение срока годности пищевых продуктов визначення терміну придатності харчових продуктів |
|
Description |
The authors proposed a theory modeling of food quality during storage. Computations are based on second order differential equations describing the kinetics of accumulation of harmful substances and the changes in the structural and mechanical properties. Авторами предложена теория моделирования качества пищевых продуктов при их хранении. В основу модели положены дифференциальные уравнения второго порядка, описывающие кинетику накопления вредных веществ и изменение структурно-механических свойств. Авторами запропонована теорія моделювання якості харчових продуктів при їх зберіганні. В основу моделі покладено диференціальні рівняння другого порядку, що описують кінетику накопичення шкідливих речовин і зміна структурно-механічних властивостей.
|
|
Date |
2013-06-26T07:05:00Z
2013-06-26T07:05:00Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Koval, O. Defining the term of life of food products / O. Koval, S. Reznikov // The Second North and East European Congress on Food (NEEFood-2013) NUFT, Kyiv, Ukraine. May 26-29, 2013. – p. 128.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8437 |
|
Language |
en
|
|