Сир плавлений домашній - продукт дитячого харчування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сир плавлений домашній - продукт дитячого харчування
Сыр плавленый домашний - продукт детского питания Homemade processed cheese - baby food |
|
Creator |
Коваль, О. А.
Коваль, О. А. Koval, O. |
|
Subject |
сир плавлений без фосфатних солей
порівняльний аналіз площ профілей якості сыр плавленый без фосфатных солей сравнительный анализ площадей профилей качества cheese melted with phosphate salts comparative analysis of the profile area of quality |
|
Description |
Виконано експериментальні дослідження з метою визначення складових плавленого домашнього сиру на основі кисломолочного без фосфатних солей для плавлення. Розроблено рецептури, визначено їх оптимальний склад, досліджено органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні та реологічні властивості домашнього плавленого сиру. Показано можливість використання добавки какао (до 5%) у виробництві пастоподібних домашніх плавлених сирів. Для оцінки якості, зміни властивостей при зберіганні розраховували площі профілей, виконували їх порівняльний аналіз за власною методикою. Выполнены экспериментальные исследования с целью определения составляющих плавленого домашнего сыра на основе кисломолочного без фосфатных солей для плавления. Разработаны рецептуры, определен их оптимальный состав, исследованы органолептические, физико-химические, микробиологические и реологические свойства домашнего плавленого сыра. Показана возможность использования добавки какао (до 5%) в производстве пастообразных домашних плавленых сыров. Для оценки качества, изменения свойств при хранении рассчитывали площади профилей, выполняли их сравнительный анализ используя собственную методику. We performed a pilot study to determine the constituting of melted cheese on home-based fermented without phosphate salts for melting. Developed a formulation of these defined the optimum composition, studied organoleptic, physico-chemical, microbiological and rheological properties of processed cheese home. The possibility of using supplements cocoa (up to 5%) in the production of processed cheese spreads home. To assess the quality, changes in the properties of the storage area was calculated profiles, performed a comparative analysis using its own methodology.
|
|
Date |
2013-06-26T07:06:27Z
2013-06-26T07:06:27Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Коваль, О. А. Сир плавлений домашній - продукт дитячого харчування / О. А. Коваль // Збірник праць Першої міжнародної спеці аналізованої науково-практичної конференції «Дитяче харчування: перспективи та інноваційні технології в рамках ХУІІ Міжнародного форуму товарів і послуг для дітей «Ваву ехро». – Київ, 20.03. 2013р. – С. 81-83.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8438 |
|
Language |
uk_UK
|
|