Запис Детальніше

Проблеми виявлення незаконного відшкодування податку на додану вартість, що грунтується на використанні «податкових ям»

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проблеми виявлення незаконного відшкодування податку на додану вартість, що грунтується на використанні «податкових ям»
 
Creator Жукова, Тетяна Анатоліївна
Жукова, Татьяна Анатольевна
Zhukova, Tetiana Anatoliivna
Кулак, О.В.
 
Subject податок на додану вартість
налог на добавленную стоимость
 
Description Для багатьох країн світу, так і для України податок на додану вартість (ПДВ) є одним з най ефективніших працюючих податків та одним з найбільших джерел наповнення дохідної частини державного бюджету. Враховуючи специфіку цього податку, відшкодування частини податку на додану вартість перетворилося в Україні в прибутковій кримінальний бізнес, а наявний порядок його адміністрування дає міцний фундамент для застосування нових схем податкових ям.
 
Publisher Сумський державний університет
 
Date 2013-06-27T11:19:33Z
2013-06-27T11:19:33Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Жукова, Т.А. Проблеми виявлення незаконного відшкодування податку на додану вартість, що ґрунтується на використанні "податкових ям" [Текст] / Т.А. Жукова, О.В. Кулак // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам'яті проф. Балацького О.Ф., м. Суми, 24-26 квітня 2013 р. / За заг. ред. О.В. Прокопенко. — Суми : СумДУ, 2013. — Т.2. — С. 64-66.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31103
 
Language uk